Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Обявиха заглавието на „Как да си дресираш дракон 3“

Обявиха заглавието на „Как да си дресираш дракон 3“
Обявиха заглавието на „Как да си дресираш дракон 3“
Cinefish.bg

Филми
Обявиха заглавието на „Как да си дресираш дракон 3“

18.04.2018, 09:14  |   Видяна: 2915  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Третата част от анимационната поредица „Как да си дресираш дракон“ вече официално си има име. Преди специалното представяне на филма на тазгодишния международен анимационен фестивал в Анеси, DreamWorks Animation обявиха, че пълното заглавие на новия филм ще е „How To Train Your Dragon: The Hidden World“.

Третата част ще бъде кулминацията на цялата поредица и ще излезе по кината през 2019 г. Героите отново ще бъдат озвучени от Джей Барушел, Кейт Бланшет, Джерард Бътлър и Крейг Фъргюсън.

Зрителите на фестивала ще могат да научат повече за новия филм от специална презентация на DreamWorks Animation за създаването му и за работата по него на режисьора Дийн Деблоа, създал и предишните две части на „Как да си дресираш дракон“.

Презентацията ще се състои на 14 юни в основното кино на фестивала Bonlieu. На прочутия фестивал в Анеси ще бъде показана и напълно ремастерирана версия на филма „Принцът на Египет“, по случай 20-годишнината от премиерата му. Първата анимация на DreamWorks, разказваща историята на Мойсей, получи „Оскар“ за най-добра песен („When You Believe“) и спечели над 218 милиона долара, превръщайки се в най-успешния анимационен филм за онези години, извън създадените от „Дисни“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg