Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Новият роман за Шерлок Холмс "Домът на коприната"

Новият роман за Шерлок Холмс Домът на коприната
Премиерата на книгата в България от издателство PRO BOOK предстои до края на месеца с медийната подкрепа на Радио FM+, STAR FM и cinefish.bg.
Cinefish.bg

Теми
Новият роман за Шерлок Холмс "Домът на коприната"

10.11.2011, 16:52  |   Видяна: 2224  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Новият роман за Шерлок Холмс "Домът на коприната"Новите приключения на знаменития детектив Шерлок Холмс са съвсем близо до българските читатели!

След като филмът на режисьора Гай Ричи за прочутия детектив доведе до поредно масово изкупуване на книгите, описващи интригуващите му случаи, фондация "Конан Дойл” реши да повери задачата да съживи отново Шерлок Холмс на автора на детективски романи Антъни Хоровиц.

Напълно новата история е създадена под зоркия поглед на наследниците на прочутия писател, които за първи път поставят своя печат за одобрение на нова история за Шерлок Холмс.

Антъни Хоровиц е писател и сценарист и е носител на награда BAFTA за книгата си "Foyle’s War". Главният герой от нея наскоро е награден с приза "Детектив на публиката” по време на наградите Crime Thriller Awards на ITV3. В България Хоровиц е популярен с книгата си "Стормбрейкър" и с работата му като сценарист в сериала "Убийства в Мидсъмър".

Новият роман за Шерлок Холмс "Домът на коприната" - Антъни Хоровиц

Авторът споделя: "Влюбих се в историите за Шерлок Холмс още когато бях на 16 години и оттогава съм ги чел много пъти. Просто не устоях на изкушението да напиша ново приключение на тази икона и целта ми беше да създам първокласна мистерия за съвременните читатели и в същото време да запазя напълно духа на оригинала.”

Новите приключения на Шерлок Холмс имаха световна премиера на 01.11.11 и за по-малко от 10 дни се изкачиха в челната десетка по продажби на Amazon.

Премиерата на книгата в България от издателство PRO BOOK предстои до края на месеца с медийната подкрепа на Радио FM+, STAR FM и cinefish.bg

.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg