Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нова анимация по „Костенурките нинджа“

Нова анимация по „Костенурките нинджа“
Cinefish.bg

Филми
Нова анимация по „Костенурките нинджа“

01.07.2020, 00:00  |   Видяна: 696  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Nickelodeon подготвят нова версия за Рафаело, Микеланджело, Донатело и Леонардо. Костенурките нинджа ще се завърнат на голям екран, този път в анимационен филм. Основен двигател на проекта е Сет Роугън, който ще е продуцент със своята компания Point Grey Pictures, заедно с Евън Голдбърг и Джеймс Уивър.

Джеф Роуи, създател на очакваната тази година анимация „Моето семейство срещу машините“, ще е режисьор на новата версия. Сценарият се подготвя от Брендан О‘Браян („Майк и Дейв си търсят гаджета“, „Да разлаем съседите още веднъж“). Paramount ще са световен дистрибутор на бъдещия хит, както и на последните две игрални версии.

Нова анимация по „Костенурките нинджа“

Дотук поредицата за Костенурките нинджи е спечелила над 1,15 милиарда долара от общо шест филма на три различни студиа. Последните два филма излязоха през 2014 и 2016 г. и бяха продуцирани от Майкъл Бей, като спечелиха над 730 милиона. Последният анимационен филм е на Warner от 2007 г. и няма голям успех с приходи едва 96 милиона.

Новият филм ще бъде първата компютърна анимация на Nickelodeon. От студиото са убедени в успеха, след като Роугън, Голдбърг и Уивър са доказали, че умеят успешно да смесват комедия и екшън.

„Костенурките нинджа“ се превръща в част от поп културата с публикуването на първия комикс през 1984 г. Следва появата на анимационен сериал, излъчван между 1987 и 1996 г., а популярността нараства със серията играчки и видеоигри. New Line продуцира първите игрални филми за костенурките, владеещи бойни изкуства, които излизат между 1990 и 1993 г.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg