Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нов тийзър на „Кендимен“

Нов тийзър на „Кендимен“
Cinefish.bg

Филми
Нов тийзър на „Кендимен“

30.06.2020, 08:27  |   Видяна: 611  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Universal разпространиха нов тийзър на дългоочаквания римейк на хорър класиката „Кендимен“. Връщаме се там, където започна всичко в далечната 1992 г. – във вече реновиран квартал в Чикаго. Именно тук се премества да живее художникът Антъни (Яхия Абдул-Матийн II), заедно със своята приятелка (звездата от „Ако Бийл стрийт можеше да говори“ Бриана Картрайт).

Всичко изглежда перфектно, докато един от ветераните в квартала не споделя на Антъни какво се говори за Кендимен. Обсебен от мисълта да затвърди статута си в артистичните среди на Чикаго, той е завладян от легендата за страховития убиец, който има кука вместо ръка и се появява, след като застанеш пред огледалото и кажеш пет пъти името му.

 Нов тийзър на „Кендимен“

Новото видео е съвсем кратко, но в него се случва нещо много важно – чуваме за първи път гласа на Кендимен. Ниа Дакоста е режисьор на новата версия, а сред сценаристите и продуцентите е самият Джордан Пийл, който е основният двигател за създаването на филма.

Оригиналният „Кендимен“ е сред култовите хоръри на 90-те, който се сдобива и с две не толкова успешни продължения. Тони Тод е звездата в трите филма и участва и в римейка. Премиерата на филма трябваше да се състои през юни, но бе отложена за 25 септември.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg