Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нараняване на Даниел Крейг прекъсна снимките на Бонд 25

Нараняване на Даниел Крейг прекъсна снимките на Бонд 25
Cinefish.bg

Филми
Нараняване на Даниел Крейг прекъсна снимките на Бонд 25

14.05.2019, 21:14  |   Видяна: 807  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Продължават проблемите около снимките на новия епос за Джеймс Бонд. Нараняване на звездата Даниел Крейг е причина за тяхното прекъсване.

Според информация на британския вестник The Sun актьорът е паднал по време на каскада на снимачната площадка в Ямайка и е бил закаран в болница в САЩ. Член от екипа сподели, че Крейг се е подхлъзнал при една от гонитбите и в наранил сериозно глезена си. За момента не е ясно колко ще се забави дългоочакваната продукция, но предвидените за края на седмицата снимки в студио „Паѝнууд” в Лондон няма да се състоят.

Нараняване на Даниел Крейг прекъсна снимките на Бонд 25

Това далеч не е първото нараняване на Крейг по време на снимки в ролята на прочутия британски шпионин. Той изгуби два зъба при снимките на първата си екшън сцена в „Казино Роял“,  нарани пръстите си и разкъса раменен мускул при снимките на „Спектър на утехата” и навехна коляното си по време на снимките на „Спектър”.

Контузията на Крейг е поредният проблем около Бонд 25. Снимките на филма се забавиха, след като Дани Бойл се оттегли малко преди началото им. Така за режисьор бе обявен Кари Фукунага. Сред снимачните площадки са още Италия и Норвегия, а премиерата, чиято дата бе променяна на два пъти, очакваме на 8 април 2020 г.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg