Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Мага избра своите трима финалисти

Мага избра своите трима финалисти
През септември ще разберем коя група пое Мага, кои са неговите трима финалисти
Cinefish.bg

Тв новини
Мага избра своите трима финалисти

26.08.2011, 15:06  |   Видяна: 1505  |   Press Release  |   ТВ
След като преминаха през тренировъчните лагери – най-трудния етап в шоуто „X Factor”, участниците се класираха за финалния етап преди концертите на живо – школите на съдиите. В тях всеки от менторите Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев се изправят пред най-тежкия момент за тях.

„За мен като ментор това е най-трудният етап от „X Factor”. Трябваше да отсея тримата най-добри изпълнители в моята категория, с които ще работя по-нататък, това ме изправи пред голямо предизвикателство, всички са вече перфектни във всяко едно отношение...”, сподели Мага за своите емоции в тази част на шоуто.„За мен като ментор това е най-трудният етап от „X Factor”. Трябваше да отсея тримата най-добри изпълнители в моята категория, с които ще работя по-нататък, това ме изправи пред голямо предизвикателство, всички са вече перфектни във всяко едно отношение...”, сподели Мага за своите емоции в тази част на шоуто.

Школата на Мага продължи три денонощия, където шестима участници, Мага и неговите най-близки приятели помогнаха за избора му. Целият екип замина за тайно място, на едно от най-красивите места в България, за да може да концентрира своите усилия единствено в това да вземе правилния избор.

Шестимата кандидати живяха заедно, забавляваха се, отдадени на музиката и работеха усилено върху задачите, дадени им от композитора. Така те станаха приятели, докато трима от тях трябваше да напуснат най-машабното музикално шоу и да се разделят със своята мечта.

През септември ще разберем коя група пое Мага, кои са неговите трима финалисти, къде е райското кътче, където всички работиха заедно, как се взима трудното решение да елиминираш трима от най-добрите кандидати...
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg