Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Линдзи Лоън отново катастрофира

Линдзи Лоън отново катастрофира
Лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън отново катастрофира.
Cinefish.bg

Артисти
Линдзи Лоън отново катастрофира

31.07.2012, 09:52  |   Видяна: 3063  |   actualno.com  |   АРТИСТ

Лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън отново катастрофира. Този път звездата се удари в автомобил, който бил спрял на червен светофар.

Лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън отново катастрофира. Инцидентът идва едва няколко седмици след последния подобен инцидент, в който 27-годишната певица и актриса бе отново в главната роля. Лоън и сега катастрофира с поршето си, както и предишния път. Разликата сега е, че се е натресла не в камион, както предишният път, а във Форд Мустанг, предаде БГНЕС. За щастие, няма пострадали в резултат на инцидента. Оправданието на Лоън е, че заради повреда в спирачките не е успяла да спре навреме.

В последните години скандалната Линдзи се оказва в центъра на различни инциденти и неприятни събития. Тя неведнъж се лекуваше срещу алкохолизъм и наркомания, съдът дори постанови да носи специална антиалкохолна гривна. Лоън има условна присъда за шофиране в пияно състояние. През 2011 г. получи още една условна присъда за кражба на огърлица и наказанието си трябваше да изтърпи с обществено полезен труд.

Редактор: Калина Здравкова

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg