Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кой актьор ще изиграе главната роля в римейка на “Бягство от Ню Йорк”?

Кой актьор ще изиграе главната роля в римейка на “Бягство от Ню Йорк”?
Кой актьор ще изиграе главната роля в римейка на “Бягство от Ню Йорк”?
Cinefish.bg

Филми
Кой актьор ще изиграе главната роля в римейка на “Бягство от Ню Йорк”?

01.09.2014, 13:16  |   Видяна: 1772  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Преди малко повече от една година продуцента на “Матрицата” Джоуел Силвър разкри, че един от бъдещите му проекти ще бъде осъвременен римейк на култовата екшън-фантастика “Бягство от Ню Йорк”. През 1981-ва година нискобюджетния филм с Кърт Ръсел и Лий Ван Клиф донесе на създателите си приходи от близо 30 милиона долара и се представи още по-добре на домашния видеопазар.

Чарли ХънамБягство от Ню Йорк” продължава да бъде един от най-известните филми на режисьора Джон Карпентър и по думите на Джоуел Силвър подготвяния римейк “ще запази духа на оригиналa, като в същото време ще представи и няколко съвсем нови персонажи”.

Новата версия не разполага с режисьор, но продуцентите са вече в търсене на актьора, който ще изиграе култовата роля на Снейк Плискин. От студиото Silver Pictures все още не коментират публично кастингите, но неназовани източници близки до продукцията разкриха пред сайта Starlog, че в момента основния кандидат за главната роля в римейка е актьора от сериала “Синове на Анархията” Чарли Хънам.

Хънам има опит с екшън-филмите (най-вече благодарение на работата си по “Огненият пръстен”) и според последната информация той вече е провел няколко срещи с продуцентите на новия “Бягство от Ню Йорк”.

Освен Хънам с проекта се свързват и имената на актьорите Джон Бърнтал (“Живите мъртви”) и Дан Стивънс (“Имението Даунтън”). Очакванията са, че до края на годината ще стане ясно точно кой ще се превъплъти в образа на Снейк Плискин.

За разлика от оригиналния “Бягство от Ню Йорк” новата версия ще се фокусира върху екип от наемници, чиито лидер е Плискин. Сред членовете на екипа се открояват бившата журналистка Мина, агента от тайните служби Гарет и Мозъка – дребен престъпник, чиято е съдба е неразривно свързана с тази на Плискин.

Освен новите елементи в историята продукцията ще се фокусира върху миналото на главния герой и по точно как той се е превърнал в издирван от службите престъпник. Според продуцента Джоуел Силвър римейка на “Бягство от Ню Йорк” ще бъде само началото на нова филмова трилогия.

Повече детайли за разработването на лентата и нейния екип ще бъдат разкрити в следващите няколко месеца.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg