Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кои актьори ще участват във фантастичния филм “Jack the Giant Killer”?

Кои актьори ще участват във фантастичния филм “Jack the Giant Killer”?
Cinefish.bg

Филми
Кои актьори ще участват във фантастичния филм “Jack the Giant Killer”?

01.12.2010, 15:46  |   Видяна: 7070  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Режисьорът Брайън Сингър (“Х-Мен”) потвърди пред Hollywood Reporter, че са започнали кастингите за намиране на млади актьори, които да изпълнят главните роли във фантастичната продукция “Jack the Giant Killer”.

Според представител на компанията New Line Cinema, филма, който ще разполага с рекордно голям бюджет, вече привлича едни от най-талантливите млади актьори и актриси в Холивуд.Jack the Giant Killer” е модерна приказка, която ще разказва за крехкия мир между хора и гиганти. Когато млада принцеса бива отвлечена от група гиганти, хората организират тайна спасителна мисия, с надеждата да спасят момичето без да се разпалва война. За лидер на мисията е избран млад фермер. Заедно с група смелчаци, той навлиза в земите на гигантите – свят изпълнен със смъртоносни капани и жестоки противници.

Джонсън, който придоби значителна популярност след участието си в тазгодишния Шут в г*заСпоред Hollywood Reporter, актьорите Арън Джонсън, Никълъс Холт и Анерин Барнард са едни от главните кандидати за ролята на фермера.

Джонсън, който придоби значителна популярност след участието си в тазгодишния “Шут в г*за”, вече е имал няколко срещи с Брайън Сингър.

Никълъс Холт има опит във фантастичния жанр - участвал е в новата версия на “Сблъсъкът на титаните” и в момента се снима в предстоящия филм от поредицата “Х-Мен”, “X-Men: First Class”.

Анерин Барнард е имал участия предимно в телевизионни продукции, и ако бъде избран за ролята, “Jack the Giant Killer” ще бъде неговия първи високобюджетен филм.

За ролята на принцесата се споменават актрисите Аделейд Кейн, Лили Колинс и Джуно Темпъл.

Кейн е австралийска актриса, която е участвала в телевизионните сериали “Съседи” и “Пауър Рейнджърс”.

Лили Колинс има роли в “Сляпата страна” и предстоящия “Priest”.
Джуно Темпъл работи най-вече в независимото кино и има участия във филми като “Изкупление”, и “Записки по един скандал”. В началото на следващата година ще станат ясни имената на актьорите, които ще участват във филма.

Освен режисьор, Брайън Сингър също така ще продуцира “Jack the Giant Killer”, заедно с Нийл Моритс, Дейвид Добкин, Мишел Уейс и Патрик Маккормик. Сценарият е дело на Марк Бомбак, Кристофър Макуари и Дерън Лемки.

Снимките на филма ще започнат през месец март, а световната премиера ще се състои през 2012 година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
ispanetza Положително
1 01.12.2010, 11:25
Оценка: 0
0 гласа

Имам пълно доверие в Брайън Сингър и за този проект!!!

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg