Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Жерар Депардийо обвинен в изнасилване

Жерар Депардийо обвинен в изнасилване
Cinefish.bg

Артисти
Жерар Депардийо обвинен в изнасилване

31.08.2018, 09:45  |   Видяна: 754  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Изкуството имитира живота. Тази максимума важи с пълна сила за прочутия френски актьор. Наскоро той игра обвития в скандална слава бивш директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан, затрупан с множество обвинения за изнасилване и сексуални посегателства. Това е темата на филма на Ейбъл Ферара „Welcome to New York“, но ето че и самият Жерар Депардийо е обвинен в изнасилване.

22-годишна актриса, чието име не се споменава, е подала оплакване, че е била нападната и изнасилена от актьора в една от неговите къщи в Париж. Френската полиция вече е образувала дело и започва разследване. Разбира се, звездата от „Сирано дьо Бержерак“ отрича всички обвинения.

Според твърденията на жертвата, тя е била ученичка на Депардийо в негова актьорска школа. Двамата се срещали, за да репетират пиеса, когато той я нападнал. Според документите по делото, инцидентите са били два и са се случили на 7 и 13 август тази година.

Депардийо е втората голяма звезда на френското кино, обвинена в изнасилване. Подобни обвинения отправи към Люк Бесон и актрисата Санд Ван Рой. Разследването срещу прочутия режисьор продължава.

Жерар Депардийо обвинен в изнасилване
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg