Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

јртисти »забел ёпер с почетна награда от кинофестивала в –им

»забел ёпер с почетна награда от кинофестивала в –им
»забел ёпер с почетна награда от кинофестивала в –им
Cinefish.bg

јртисти
»забел ёпер с почетна награда от кинофестивала в –им

23.07.2018, 09:17  |   ¬ид€на: 452  |   синефиш.бг  |   ј–“»—“
ќще една гол€ма звезда ще получи награда за ц€лостен принос по време на предсто€щи€ кинофест в –им.  акто вече съобщихме с такъв приз ще бъде почетен режисьора ћартин —корсезе, а освен него ще бъде отличена и френската актриса »забел ёпер.

»талиански€т актьор “они —ервило, прочул се с участието си в шедьовъра „¬еликата красота“, ще връчи наградата на номинираната за „ќскар“ звезда на специална гала вечер.

ёпер е сред най-прочутите европейски актриси, успешно снимаща се и в ’оливуд. “€ работи с велики режисьори като ∆ан-Ћюк √одар, ћарко ‘ерери, брат€ “авиани, ћихаел ’анеке, ћайкъл „имино и ƒейвид ќ. –ъсел. ёпер ще участва и в една от фестивалните „Ѕлизки срещи“, в ко€то ще говори пред зрителите за своите роли и любими партньори.

—ред другите интересни събити€ по време на фестивала ще бъде премиерата на нови€ филм на режисьора ≈доардо ƒи јнджелис „The Vice of Hope“. »нтересът към творчеството на ƒи јнджелис се повиши неимоверно, след като предишни€т му филм „Indivisibili“ бе отличен с шест награди „ƒавид на ƒонатело“.

13-тото издание на кинофестивала в италианската столица ще се проведе от 18 до 28 октомври.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg