Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми »забел ёпер като злата мащеха на —нежанка

»забел ёпер като злата мащеха на —нежанка
»забел ёпер като злата мащеха на —нежанка
Cinefish.bg

‘илми
»забел ёпер като злата мащеха на —нежанка

15.02.2018, 10:11  |   ¬ид€на: 2194  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
‘ренската режисьорка јн ‘онтейн, ко€то има в биографи€та си н€колко успешни продукции, включително отнесли€ много награди „ око преди Ўанел“, се готви да ни поднесе страхотна изненада. Ќови€т й филм „Pure as Snow“ ще бъде еротична комеди€, вдъхновена от приказката на брат€ √рим за —нежанка с участието на »забел ёпер и Ћу де Ћаж.

ƒе Ћаж ще бъде в рол€та на  лер, красива млада жена, ко€то работи в хотела на починали€ й баща, който сега е управл€ван от нейната зла мащеха ћод (ёпер). Ќещата излизат от контрол, когато красавицата несъзнателно предизвиква неконтролируема ревност от страна на ћод, чийто млад любовник се влюбва в  лер. ћащехата решава да се отърве от не€ и така  лер намира подслон във ферма, където може да се освободи от строгото си възпитание чрез своите срещи със седем „принца“.

„јн ‘онтейн ще ни представи модерна верси€ на приказката, в леко еротичен и изискан тон. Ќейните героини са силни и вдъхнов€ващи“, сподели —есил √агет от Gaumont, които ще продуцират бъдещи€ филм. 

—нимките ще започнат през април, но преди това ще видим ёпер в нови€ филм на Ѕеноа ∆ако, психологически€ трилър „Eva”. “ой е включен в конкурса на стартиращи€ днес фестивал в Ѕерлин.
                           
       


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg