Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

Ѕокс офис Д»грата на играчките: ѕътешествиетоУ отново първенец в боксофиса

Д»грата на играчките: ѕътешествиетоУ отново първенец в боксофиса
Cinefish.bg

Ѕокс офис
Д»грата на играчките: ѕътешествиетоУ отново първенец в боксофиса

01.07.2019, 09:24  |   ¬ид€на: 725  |   синефиш.бг  |   Ѕќ — ќ‘»—
»грата на играчките: ѕътешествието„етвъртата част на една от най-успешните поредици на „ѕиксар“ остава на върха в боксофиса в —јў. „»грата на играчките: ѕътешествието“ отбел€за спад от 52 %, който е най-големи€т от всички филми досега, но все пак спечели 57,9 милиона долара. «а 10 дни на екран новата анимаци€ вече има 236,9 милиона и с приходите от останали€ св€т има до момента почти половин милиард долара.

јнабел 3
Ќа второ м€сто дебютира „јнабел 3“.
»стори€та за демоничната кукла спечели 20,3 милиона долара за уикенда, но вече има 31,2 милиона, защото премиерата на филма бе в ср€да в американските кина. ¬ останали€
св€т той стартира с 45 милиона долара.

“рети се нареди другата нова премиера – романтичната комеди€ ¬чера си е за вчера“. Ќови€т филм на ƒани Ѕойл, който ще ни припомни много от хитовете на Ѕи
йтълс, спечели 17 милиона долара.

¬чера си е за вчера

Ќа седмо м€сто се нареди удължената верси€ на „ќтмъстителите:  ра€т“. «а този уикенд т€ спечели 5,5 милиона долара и вече има общо 2,76 милиарда долара. ќчакваме да разберем скоро дали филмът на брат€ –усо ще стане най-касови€ хит на всички времена, изпреварвайки „јватар“, държащ все още първенството с 2,78 милиарда.

Ќай-касови€т филм извън —јў този уикенд е „—пайдър-мен: ƒалече от дома“. Ќови€т хит с “ом ’оланд в коронната му рол€ стартира с вчепатл€ващите 111 милиона долара. Ќай-успешен е резултатът му в  итай, където той се нареди трети сред всички ћарвел хитове, като преди него са единствено последните две части на „ќтмъстителите“.

—пайдър-мен: ƒалече от дома

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg