Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Хю Лори е готов да се откаже от актьорството след края на "Д-р Хаус"

Хю Лори е готов да се откаже от актьорството след края на Д-р Хаус
Британският актьор обаче е непоколебим в решението си, че въпреки успеха на малкия екран, иска да се посвети на изяви зад камерата
Cinefish.bg

Артисти
Хю Лори е готов да се откаже от актьорството след края на "Д-р Хаус"

25.11.2011, 12:12  |   Видяна: 1527  |   actualno.com  |   АРТИСТ

Хю Лори е готов да се откаже от актьорските изяви в телевизията след края на хитовия сериал "Д-р Хаус", пише в. "Дейли рекърд".

Хю Лори е готов да се откаже от актьорските изяви в телевизията след края на хитовия сериал "Д-р Хаус"Вместо това британският актьор възнамерява да се посвети на писането на сценарии или продуцентска дейност.

Лори се радва на голяма популярност сред зрителите в ролята на д-р Грегъри Хаус в хитовия американски сериал, който вече е в осмия си сезон.

Шоуто направи британеца един от най-скъпоплатените телевизионни актьори в САЩ. Хю Лори получава по 250 000 долара на епизод.

Британският актьор обаче е непоколебим в решението си, че въпреки успеха на малкия екран, иска да се посвети на изяви зад камерата.

"Мисля, че се разглезих в Америка. Едва ли след края на "Д-р Хаус" ще получа възможност за участие в подобен хит. Поради тази причина искам да се посветя на нещо различно - писане на сценарии, режисура, продуцентска дейност. Имах голям късмет с ролята в сериала, но не вярвам, че шансът ще ме споходи отново", споделя Хю Лори.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg