Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Голямото завръщане на София Лорен

Голямото завръщане на София Лорен
Cinefish.bg

Артисти
Голямото завръщане на София Лорен

11.07.2019, 09:00  |   Видяна: 584  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Тя безспорно е една от най-големите легенди в киното, снимала се с прочути режисьори и партньори. Ето че след десетилетие отсъствие от екраните, София Лорен се завръща с нов филм, режисиран от нейния син Едуардо Понти. Тя изпълнява ролята на мадам Роса в „La vita davanti a sé“ (английското заглавие е „The Life Ahead“).

Филмът е екранизация по романа на Ромен Гари „Животът пред теб“, отличен с награда „Гонкур“.

Главната героиня в него е оцеляла от Холокоста еврейка, която заформя нестандартно приятелство с 12-годишния имигрант от Сенегал Момо. Романът е екранизиран под името „Мадам Роса“ с участието на Симон Синьоре в главната роля и печели „Оскар“ за чуждоезичен филм през 1978 г.

Голямото завръщане на София Лорен

84-годишната Лорен изпълнява ролята, играна от Синьоре. Все пак Понти споделя, че двата филма ще са много различни. Снимките вече започнаха в Италия. Легендата на италианското кино работи по 10 часа на ден и казва, че ролята й позволява да експериментира на екрана по начин, който ще изненада зрителите на филма. 

Тя допълва, че работи прекрасно със сина си, като това е третият им съвместен филм.
„Той ме познава толкова добре. Готов е да продължи със следващата сцена едва, когато усети, че съм достигнала най-голямата дълбочина на изпълнението си“, споделя Лорен.

Разнородният актьорски състав в новия филм се допълва от испанската актриса Абрил Замора, италианския актьор Ренато Карпентиери, иранската звезда от „Търговският пътник“ Бабак Карими и дебютанта пред камера Ибрахима Гайс, който ще е в ролята на Момо. Очакванията са „The Life Ahead“ да бъде готов през март 2020 г.

Голямото завръщане на София Лорен

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg