Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Еди Мърфи обяви завръщането си в „Ченгето от Бевърли Хилс 4“

Еди Мърфи обяви завръщането си в „Ченгето от Бевърли Хилс 4“
Еди Мърфи обяви завръщането си в „Ченгето от Бевърли Хилс 4“
Cinefish.bg

Артисти
Еди Мърфи обяви завръщането си в „Ченгето от Бевърли Хилс 4“

03.10.2019, 09:08  |   Видяна: 876  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
За това продължение се говори от години. Вече като че ли никой не вярваше, че Еди Мърфи ще се завърне към един от най-популярните си образи на устатото ченге Аксел Фоли. Но самият актьор потвърди, че следващият му филм ще бъде „Ченгето от Бевърли Хилс 4“.

В момента Мърфи се подготвя да се завърне към друга култова роля – на принц Ахим в „Пристигане в Америка 2“. В свое скорошно интервю той признава, че след като приключи работа по този филм, ще се заеме с дълго отлагания филм за новите приключения на Аксел Фоли.

Еди Мърфи в Завръщане в Америка

Ченгето от Бевърли Хилс“ изстрелва в звездна орбита младия актьор през 1984 г. Филмът на Мартин Брест става най-касовият хит на годината с приходи само в САЩ от 234 милиона долара. В него е включена от популярната песен, композирана от Харолд Фалтермайер, която се нарежда сред емблематичните мелодии от филмите на 80-те.

Еди Мърфи в Ченгета от Бевърли Хилс

През 1987 г. излиза продължението, дело на Тони Скот, а през 1994 г. е премиерата на третата част. След това дълго се говори за ново начало на поредицата. През 2011 г. Мърфи явно се отказва от идеята за продължение и обявява, че се подготвя сериал, в който главен герой ще е синът на Аксел. До реализацията му обаче така и не се стига. Две години по-късно Брет Ретнър е обявен за режисьор на „Ченгето от Бевърли Хилс 4“, но и тогава нещата не се получават.

Явно Мърфи все пак ще успее да реализира своята отколешна идея. В момента всички критици хвалят изпълнението му в биографичната драма „Dolemite Is My Name“, която може да му донесе номинация за „Оскар“. Освен това популярният комик ще започне скоро снимки на друго отдавна подготвяно продължение „Пристигане в Америка 2“, чиято премиера е предвидена за 18 декември 2020 г.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg