Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джоузеф Гордън-Левит ще участва в следващия филм за Батман

Джоузеф Гордън-Левит ще участва в следващия филм за Батман
Cinefish.bg

Артисти
Джоузеф Гордън-Левит ще участва в следващия филм за Батман

21.03.2011, 10:40  |   Видяна: 3488  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Джоузеф Гордън-Левит, известен с участията си в “Генезис” и “G.I. Joe: Изгревът на Кобра”, се присъедини към актьорския състав на седмия филм от поредицата за Батман, чието заглавие ще бъде “Черният рицар: Възраждане”.

Режисурата на филма е поверена на Кристофър Нолан, а партньори на Левит ще бъдат Крисчън Бейл, който отново ще изпълни ролята на Брус Уейн/Батман, Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Гари Олдман, Том Харди и Ан Хатауей.

За момента, по-подробна информация относно продукцията не се разкрива, но variety.com успя да потвърди, че Джоузеф Гордън-Левит ще изпълни ролята на Алберто Фалкони – сина на мафиотския бос Кармейн Фалкони (роля, която бе изпълнена от Том Уилкинсън в “Батман в началото”).

Алберто Фалкони е известен във вселената на Батман като “Holiday Killer”, сериен убиец, който напада своите жертви само по време на големите празници.

Други две потенциални попълнения към актьорския състав на “The Dark Knight Rises” са младата актриса Джуно Темпъл, която има роли в независимия хит “Грийнбърг” и предстоящия “Тримата мускетари”, и носителката на “Оскар” Марион Котияр, която както Джоузеф Гордън-Левит, ще работи за втори път с режисьора  Кристофър Нолан, след миналогодишния “Генезис”.

За Нолан, “The Dark Knight Rises” ще бъде последния филм от успешната поредица. Информацията бе потвърдена по-рано тази година от продуцента Чарлс Роувън:

“Крис (Нолан) го каза още в началото – желанието му е да направи трилогия. И това е трилогия. За него всичко приключва с “The Dark Knight Rises”. Никой от нас не прави планове за следващ филм.”

Въпреки че сюжета на филма се пази в пълна тайна, вече се знае в кои герои ще се превъплътят новите актьорски попълнения: Ан Хатауей ще изпълни ролята на Селина Кайл, известна още като Жената-котка (ролята бе изиграна за първи път от Мишел Пфайфър в режисирания от Тим Бъртън, “Батман се завръща”), а Том Харди ще бъде в ролята на Бейн, който е един от най-силните и безмилостни противници на Батман.

Крисчън Бейл разкри, че това ще бъде последния път в който той ще се превъплъти в ролята на “Човека-прилеп”: В края на миналата година, звездата на филма Крисчън Бейл разкри, че това ще бъде последния път в който той ще се превъплъти в ролята на “Човека-прилеп”:

“Това e последния път, в който ще играя ролята на Батман. Така че със сигурност ще впрегнем всичките си сили и ще се опитаме да надминем показаното в предишните два филма.”

Сценарият на “The Dark Knight Rises” е от Джонатан Нолан (“Престиж”) и Дейвид Гойър (“Нероденият”), а Чарлс Роувън (“Сезонът на вещиците”) и Ема Томас (“Черният рицар”) ще продуцират заедно с Кристофър Нолан.

Снимките на продукцията започват след по-малко от два месеца, а световната премиера ще се състои на 20 юли 2012 година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg