Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джон Хам – следващият Батман?

Джон Хам – следващият Батман?
Джон Хам – следващият Батман?
Cinefish.bg

Артисти
Джон Хам – следващият Батман?

14.09.2018, 09:49  |   Видяна: 1508  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Джон Хам – следващият Батман?

След оттеглянето на Хенри Кавил от вселената на DC, спешно се търсят нови супергерои. Джон Хам сподели, че е готов да бъде един от тях и да стане следващия защитник на Готъм сити. Той признава, че слухове за това го преследват още след първия сезон на „Момчетата от Медисън авеню“.

Хам споделя, че няма голямо желание да помпа мускули за ролята, но ако историята звучи добре, той е готов да участва. „Всичко зависи от сценария. Аз съм голям фен на комиксите и ги следя още от дете. Наскоро гледах „Черната пантера“ и бях много впечатлен. Харесвам и сериала „Легион“. Има много интересни заглавия в този жанр, но определяща за успеха им е историята“, казва звездата от „Зад волана“.

Джон Хам – следващият Батман?

Актьорът допълва, че въпреки спекулациите, досега никой не се е свързал официално с предложението да играе Батман. Но явно може би отправя покана към заинтересуваните да се престрашат и най-после да го потърсят.

Засега „Уорнър“ не споделят нищо за бъдещето на Батман. Мат Рийвс подготвя нов филм, в който едва ли ще видим отново Бен Афлек, който на всичкото отгоре се опитва да се излекува от пристрастяването си към чашката. Така че включването на Хам може да е съвсем навреме.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg