Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Джеръми Айрънс в сериала „Пазителите“

Джеръми Айрънс в сериала „Пазителите“
Cinefish.bg

Тв новини
Джеръми Айрънс в сериала „Пазителите“

27.06.2018, 08:22  |   Видяна: 829  |   синефиш.бг  |   ТВ
Джеръми Айрънс ще изпълни една от главните роли в пилотния епизод от новия сериал „Пазителите“. Това ще бъде доста по-различна версия от тази на Зак Снайдер, която е дело на Деймън Линделоф („Изгубени“).

Сюжетът отново е за група забранени от закона супергерои, но няма да е съвсем точна адаптация по 12-те книжки на Алън Мур и Дейв Гибънс, публикувани между 1986 и 1987 г. Действието в новия сериал на HBO ще се развива в наши дни и ще разказва за премеждията на супергероите, които ще трябва да се преборят за това да живеят сред нормалните хора.

Все още не са известни подробности за ролята на Айрънс, но се предполага, че той ще играе застаряващ властен собственик на британско имение. Ще му партнират Реджина Кинг, Дон Джонсън, Тим Блейк Нелсън, Луис Госет Младши и Андрю Хауърд.

За Айрънс това ще е първа голяма роля в телевизията след участието му в сериала „Борджиите“. Всъщност в началото на 80-те той стартира кариерата си с участие в друг популярен сериал - „Завръщане в Брайдсхед“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg