Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Дисни“ подготвят игрален римейк на „Бамби“

„Дисни“ подготвят игрален римейк на „Бамби“
„Дисни“ подготвят игрален римейк на „Бамби“
Cinefish.bg

Филми
„Дисни“ подготвят игрален римейк на „Бамби“

14.08.2019, 08:43  |   Видяна: 457  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Неизбежно е, че ни предстои да ще видим още игрални версии на популярни анимации на „Дисни“. Явно на екраните ще се подвизават още четириноги герои след успеха на „Цар Лъв“, превърнал се с най-големия хит на студиото, извън филмите на Марвел и „Междузвездни войни: Силата се пробужда“.

Римейк на филми на дисни

Ако си мислите, че смъртта на Муфаса е трудна за преглъщане, по-добре да не четете по-нататък. Следващият проект на „Дисни“ е игрален вариант на класиката „Бамби“. Освен че ще представи на новите поколения историята за милото сърне, със сигурност ще видим и една от най-мъчителните сцени в един детски филм – смъртта на неговата майка.

Тъжната сцена когато Бамби губи майка си

Новият филм ще бъде направен в стила на „Цар Лъв, като всички животни ще бъдат изцяло анимирани. Разликата е, че в „Бамби“ ще видим и истински хора. Ловецът, известен единствено като Човека, е безспорно един от най-големите злодеи във филм на „Дисни“.

В класическата анимация от 1942 г. само чуваме гласа му, но така и не го виждаме в кадър. Това може и да се промени в подготвяния римейк. Но основната грижа на „Дисни“ е новата версия да не бъде толкова стресираща за децата. Надяваме се все пак това да не развали магията на оригинала.

Бамби се преражда в игрален филм

Всичко е в много ранен етап
, така че тепърва ще научаваме повече за този проект. Междувременно „Дисни“ готвят още игрални версии, като официално потвърдиха това, което обявихме наскоро – че се работи по продължението на „Аладин“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg