Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Дейвид Бекъм щурмува киното

Дейвид Бекъм щурмува киното
Cinefish.bg

Артисти
Дейвид Бекъм щурмува киното

11.07.2019, 09:18  |   Видяна: 787  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Интересът му към киното не е от вчера. Все пак Дейвид Бекъм се снима в доста филми, включително като себе си в „Гол!“, както и с малки роли в два от последните филми на Гай Ричи „Мъжът от U.N.C.L.E.“ и „Крал Артур: Легендата за меча“. Ето че прочутият футболист основава своя продуцентска компания Studio 99, която ще подготвя документални филми и телевизионни програми.

Сред разработваните проекти са такива, посветени на спорт, пътувания и мода, като в някои от тях ще участва и самият Бекъм. Предполагаме, че в тези за мода ще се вихри неговата съпруга, певицата Виктория Бекъм, която вече е сред стожерите на модата във Великобритания.

Дейвид Бекъм щурмува киното

Studio 99 ще работи в сътрудничество с компанията Uninterrupted на ЛеБрон Джеймс. Сред горещите им проекти е документален сериал за „Интер Маями“ – футболният клуб, чийто съсобственик е Бекъм.

Той създава новата продуцентска компания в сътрудничество със своя дългогодишен мениджър Дейвид Гарднър и Никола Холсън, която ще е управляващ директор. Очакваме с интерес и дали Бекъм няма да опита късмета си в Холивуд.

Името на компанията му е свързано с 1999 – годината, в която прочутият футболист постига най-големите си успехи. Тогава той се жени за Виктория, тогава се ражда първият му син и тогава прави требъл със своя клуб „Манчестър Юнайтед“, спечелвайки титлата във Висшата английска лига, ФА къп и Шампионската лига.

За момента Studio 99 се намира в Лондон, но предстои разширяването на компанията в Лос Анджелис.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg