Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Дан Акройд подготви предистория на „Ловци на духове“

Дан Акройд подготви предистория на „Ловци на духове“
Дан Акройд подготви предистория на „Ловци на духове“
Cinefish.bg

Артисти
Дан Акройд подготви предистория на „Ловци на духове“

23.05.2019, 09:43  |   Видяна: 529  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Бъдещето на една от култовите поредици на 80-те е в ръцете на Джейсън Райтмън. Както съобщихме, той е готов със сценария на нов „Ловци на духове“, в който ще продължи традициите от предишните два филма на своя баща Айвън Райтмън, но и ще представи съвсем нови герои. Дан Акройд също е готов със свой сценарий, който ще е предистория на поредицата.

Акройд, който бе съсценарист и изпълнител на една от главните роли във филмите от 80-те, е озаглавил своя нов проект „Ghostbusters High“. В него действието ще се развива през 1969 г. в Ню Джърси и ще разказва за първата среща в гимназията между бъдещите приятели, преквалифицирали се в ловци на духове Питър Венкман, Егон Спенглър и Рей Станц.

Историята на момчетата от Ловци на духове

Този сценарий може да бъде превърнат във филм или в пилотен епизод от сериал, но това няма да стане в близките пет години. Обмислях го като телевизионен проект и се сетих за Джейсън от самото начало. Изпратих му сценария, като той няма нищо общо с неговия филм. Но е чудесен вариант за предистория на познатия сюжет. Само си представете тримата герои като тийнейджъри“, споделя Акройд.

Оригиналният състав на Ловци на духове

Той допълва, че много харесва сценария на Райтмън младши. И намеква, че в бъдещия филм може би ще видим някои доста познати лица. „Сценарият на Джейсън е толкова различен от първите два филма. Но той поема в нова посока и ще се хареса на новото поколение със своята топлина, сърдечност и доста страховити моменти“, казва Акройд.

Снимките на новото, все още неозаглавено продължение на „Ловци на духове“ предстоят през лятото, а премиерата е обявена за 10 юли 2020 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg