Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Чернокожа актриса ще е Жената котка

Чернокожа актриса ще е Жената котка
Cinefish.bg

Филми
Чернокожа актриса ще е Жената котка

09.09.2019, 11:00  |   Видяна: 816  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това не е чак толкова голяма новина. Все пак Холи Бери изигра тази роля в „Жената котка“ през 2004 г. Но в тон с промените през последните години в Холивуд Warner са решили да поканят чернокожа актриса за тази роля в предстоящия „Батман“.

Създателят на бъдещия хит Мат Рийвс сподели, че този път защитникът на Готъм сити ще се изправи срещу няколко злодеи. Според някои прогнози те ще са шест или седем, като един от тях ще е именно Жената котка.

Чернокожа актриса ще е Жената котка

Няколко актриси са спрягани за ролята на Селина Кайл, която ще се превърне в добре познатата ни героиня, която предпочита черните латексови костюми. Сред тях са Ванеса Хъджинс, Обри Плаза и Кристен Стюарт. Последната ще е доста интересен избор, защото би могла отново да си партнира с Робърт Патинсън, който ще е новия Батман, след като двамата се превърнаха в звезди със сагата „Здрач“.

Явно обаче тези актриси отпадат, след като Warner променят посоката на търсене. Сега студиото издирва чернокожа актриса, която да има излъчването на Зои Кравиц. Самата тя е била поканена да играе Жената котка, но е отказала ролята с оправданието, че е прекалено заета в момента.

Надяваме се изборът на студиото да бъде направен скоро. Ролята на Жената котка бе истински триумф за Мишел Пфайфър, която я изигра в „Батман се завръща“. Последната актриса, която видяхме в тази роля, бе Ан Хатауей в „Черният рицар: Възраждане“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg