Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Брус Уилис и Самюел Джаксън отново заедно в шестия филм от поредицата “Умирай трудно”

Брус Уилис и Самюел Джаксън отново заедно в шестия филм от поредицата “Умирай трудно”
Брус Уилис и Самюел Джаксън отново заедно в шестия филм от поредицата “Умирай трудно”
Cinefish.bg

Филми
Брус Уилис и Самюел Джаксън отново заедно в шестия филм от поредицата “Умирай трудно”

16.04.2014, 11:14  |   Видяна: 4364  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Преди около една година беше оповестено, че Брус Уилис със сигурност ще се завърне за шестия филм от хитовата поредица “Умирай трудно”. Въпреки че петата част от франчайза “Умирай трудно: Денят настъпи” разочарова с финансовите си постъпления в САЩ, тя се представи прилично в останалата част от света и донесе на създателите си приходи от малко над 300 милиона долара.

Умирай трудно: Денят настъпиОт студиото 20th Century Fox вече дадоха зелена светлина на шестия филм и работата по сценария се очаква да започне в следващите няколко седмици.

В продължение на близо една година Брус Уилис беше единствения актьор, чието име се свързваше с проекта, но малко по-рано днес неофициален източник от студиото разкри, че към него най-вероятно ще се присъедини и номинирания за “Оскар” Самюел Л. Джаксън.

Изборът на Джаксън едва ли е изненадващ за феновете на поредицата, тъй като именно той изигра една от главните роли в третия “Умирай трудно”, който мина по кината през лятото на 1995-та година. От началството 20th Century Fox планират предстоящата шеста част да се фокусира отново върху преживяванията на Джон Маклейн и героя на Джаксън, Зевс Карвър.

Участието на Джаксън все още не е потвърдено и за момента Брус Уилис е единствения актьор, който със сигурност ще се появи във все още неозаглавения “Умирай трудно 6”.

Самюел Л. ДжаксънАко слуховете се окажат верни и Самюел Л. Джаксън подпише договора за участие лентата ще отбележи четвъртото общо сътрудничество между него и Уилис (след “Криминале”, “Неуязвимият” и “Умирай трудно 3”). Според първоначалната информация част от действието на шестия “Умирай трудно” ще се развива в Япония и филма ще се върне към “корените на поредицата”. Продукцията все още не разполага с режисьор и поне за момента не се знае кога точно ще започнат снимките.

В най-добрия случай до края на лятото от 20th Century Fox ще разкрият нова официална информация за екипа и статута на проекта.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg