Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Брендън Глийсън като Доналд Тръмп

Брендън Глийсън като Доналд Тръмп
Cinefish.bg

Тв новини
Брендън Глийсън като Доналд Тръмп

08.10.2019, 08:37  |   Видяна: 394  |   синефиш.бг  |   ТВ
 Брендън Глийсън като Доналд ТръмпНастоящият американски президент постоянно е обект на различни шеги и скечове в шоуто Saturday Night Live. Сега ни предстои да го видим на малкия екран в съвсем истинския му вид. Брендън Глийсън ще се заеме с тази задача в мини сериал по бестселъра „A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership“.

Автор на книгата е бившия шеф на ФБР Джеймс Коми, уволнен от Тръмп през май 2017 г. Джеф Даниелс ще играе Коми в сериала от четири части, който със сигурност ще предизвика доста полемики покрай предстоящите президентски избори.

Official White House portrait of President Donald J. Trump taken by Shealah Craighead on October 6, 2017 in Washington, D.C.Номинираният за „Оскар“ Били Рей („Капитан Филипс“, „Richard Jewell“) ще адаптира книгата и ще режисира сериала, чийто снимки започват следващия месец.

Роденият в Дъблин Глийсън доста напомня поне физически на президента Тръмп. Коми е първият високопоставен служител, позволил си да отправи критики към него в своя книга. Заглавието й е свързано с разследванията, които бившият шеф на ФБР е принуден да извърши по нареждане на президента. Той твърди, че Тръмп му е оказал натиск по разследването на руска намеса в последните президентски избори и в разследването на мейли на Хилъри Клинтън.

Into the Storm„Трудно е да си представим по-голямо актьорско предизвикателство от това да играеш Тръмп. Трябва да имате силно присъствие, смелост и възможността да представите психологията на президента. Не са много актьорите, които могат да се справят с това, но Брендън ще е идеален за тази роля“, споделя Рей.

Глийсън, познат от ролите си в поредицата за Хари Потър, „Бандите на Ню Йорк“ и „Студена планина“, няма да играе за първи път известен политик. Той спечели „Еми“ за ролята на Уинстън Чърчил в „Into the Storm“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg