Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Бен Афлек и СС Пъркинсън кацнаха на летище "София"

Бен Афлек и СС Пъркинсън кацнаха на летище София
Холивудският актьор Бен Афлек и актрисата и продуцент СС Пъркинсън кацнаха на летище "София" вчера, 5 април, около 20:00 часа.
Cinefish.bg

Артисти
Бен Афлек и СС Пъркинсън кацнаха на летище "София"

06.04.2011, 10:26  |   Видяна: 2167  |   club.bg  |   АРТИСТ
Холивудският актьор Бен Афлек и актрисата и продуцент СС Пъркинсън кацнаха на летище "София" вчера, 5 април, около 20:00 часа.

Холивудският актьор Бен Афлек и актрисата и продуцент СС Пъркинсън кацнаха на летище "София" вчера, 5 април, около 20:00 часа.Афлек е у нас, за да разгледа студио "Ню Бояна", където може да снима част от новата си продукция "Арго".

В лентата главната роля е поверена на друга холивудска звезда - Джордж Клуни.

Сатиричният политически трилър "Арго" се базира на статия в списание "Wired", посветена на криза с американски заложници в Техеран през 1979 г..

Историята разказва за бягството на шестима дипломати, които успяват да се измъкнат, след като ЦРУ разиграва бутафорна сай-фай сценка, която отвлича вниманието на терористите.

Все още не са приключили преговорите между Бен Афлек, който ще бъде режисьор на филма, и "Ню Бояна". Стискаме палци да се договорят и лентата да се снима в киноцентъра в Бояна.

СС Пъркинсън пък ще остане около седмица в страната докато продължават снимките на филма "Призрак", в който тя си партнира с Деян Донков.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg