Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Баз Лурман обяви своя Елвис

Баз Лурман обяви своя Елвис
Баз Лурман обяви своя Елвис
Cinefish.bg

Филми
Баз Лурман обяви своя Елвис

16.07.2019, 09:29  |   Видяна: 269  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След продължителен кастинг той направи своя избор. Баз Лурман обяви кой ще играе Елвис Пресли в дългоочаквания му следващ филм. Той се спря на най-неизвестния от четиримата кандидати за ролята. Това е Остин Бътлър.

биографичен филм за елвис пресли

Все още неозаглавеният филм ще разказва за пътят към върховете на славата на младия певец, превърнал се в мега звезда, като това ще бъде представено чрез сложните му отношения в продължение на повече от 20 години с неговия мениджър – полковник Том Паркър. В ролята му ще видим Том Ханкс.

За самия Бътлър това ще е голямата роля, която ще го изстреля на върха в Холивуд. Той успя да надделее над прочутите си конкуренти Ансел Елгорт, Майлс Телър и певеца Хари Стайлс. Едва през миналата година младият актьор дебютира на Бродуей като партньор на Дензъл Уошингтън в „The Iceman Cometh“ и бе възнаграден с хвалебствени отзиви. Сега пък предстои да го видим в новия филм на Куентин ТарантиноИмало едно време в... Холивуд“.

Остин Бътлър в Имало едно време в Холивуд

Знаех, че не мога да направя този филм без точния актьор в тази роля. Той трябваше да пресъздаде точно движенията и вокалните умения на Елвис, но и неговата вътрешна уязвимост. В лицето на Остин Бътлър усетих, че съм открил правилния актьор, който ще успее да превъплъти духа на една от най-големите музикални легенди“, заяви Лурман.

Остин Бътлър в ролята на Елвис

Той е автор на сценария, заедно с Крейг Пиърс, освен това ще е сред продуцентите на бъдещия хит. Снимките ще започнат в началото на 2020 г. в Куинсланд, Австралия.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg