Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ана Пакуин и Кристен Бел ще се присъединят към “Писък 4”

Ана Пакуин и Кристен Бел ще се присъединят към “Писък 4”
Cinefish.bg

Филми
Ана Пакуин и Кристен Бел ще се присъединят към “Писък 4”

27.08.2010, 10:46  |   Видяна: 4797  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Носителката на "Оскар" Ана Пакуин и звездата от “Когато си в Рим” Кристен Бел, ще се присъединят към актьорският състав на четвъртата част на хорър-поредицата “Писък”. Въпреки че ролите им няма да бъдат големи, според режисьора Уес Крейвън те ще бъдат важна част от сюжета на филма.

Звездата от “Когато си в Рим” Кристен Бел, ще се присъедини към актьорският състав на четвъртата част на “Писък”.Звездите от предишните части Нийв Кембъл, Дейвид Аркет и Кортни Кокс се завръщат, а към тях се присъединяват актьорите Ема Робъртс (“Денят на влюбените”), Хейдън Пенетиър (“Обичам те, Бет Купър”), Рори Кълкин (“Следите”), Марли Шелтън (“Бибрутално 1: Разходка Смърт”), Адам Броуди (“Мистър и мисис Смит”), Антъни Андърсън (“Трансформърс”) и Мери Макдонъл (“Денят на независимостта”).

Сюжетът на “Писък 4” се развива 10 години след случилото се в третата част. Сидни Прескът (Нийв Кембъл) се е превърнала в изключително успешна писателка след публикуването на книгата си “Out of the Darkness”, която разказва за нейния живот. Междувременно, Гейл Уедърс (Кортни Кокс) си има свое собствено предаване, а съпругът и Дюи (Дейвид Аркет) се е завърнал на старата си работа - в полицейското управление. Двамата са вече и родители на 10-годишната Тейтъм (носеща името на сестрата на Дюи, която бе убита в “Писък 1”).

Когато от издателството убеждават Сидни да се завърне в градчето Уудсбъро за да рекламира книгата си, тя с нежелание заминава, придружена от Гейл и Дюи. Там тя се среща с братовчедка си Джил (Ема Робъртс) и някои стари познати, които я карат да забрави за ужасните неща които са се случили в градчето.

Радостта обаче бързо преминава в отчаяна борба за оцеляване, когато убиецът с призрачната маска се завръща отново в Уудсбъро.


Снимките на “Писък 4” вече започнаха, а Уес Крейвън освен режисьор е и продуцент на лентата, заедно с Мариан Мадалена (“Нощен Полет”) и Рон Шмид (“Писма до Жулиета”). Сценарият, дълъг 140 страници, е дело на ветерана в хорър-жанра Кевин Уилямсън (“Факултетът”, “Писък”, “Знам какво направи миналото лято”).

Поради факта че сценарият е необичайно дълъг за такъв вид продукция, Крейвън разкри че доста сцени се очакват да отпаднат от крайния вариант на филма, но едновременно с това обеща че освен обикновенното DVD, ще бъде издадено и специално издание което ще включва всички отпаднали сцени.

Световната кинопремиера на “Писък 4” ще бъде на 15 април 2011 година.

Horrornews.net
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 16.11.2010, 05:48
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
behwolf Неутрално
2 15.11.2010, 08:38
Оценка: 0
0 гласа

който не е гледал писък да го гледа задължително

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg