Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Актьорът Джона Хил за предстоящите си филмови проекти

Актьорът Джона Хил за предстоящите си филмови проекти
Актьорът Джона Хил за предстоящите си филмови проекти
Cinefish.bg

Филми
Актьорът Джона Хил за предстоящите си филмови проекти

04.11.2010, 11:25  |   Видяна: 2560  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След успеха на комедията от 2007 година “Суперяки”, младият Джона Хил се превърна в един от най-търсените комедийни актьори в Холивуд.

По време на пресконференция свързана с предстоящия анимационен филм “Мегаум”, Хил разкри кои ще бъдат филмите в които предстои да участва някои подробности свързани с тях.

21 Jump Street

Това е следващия филм в който ще се снимам, и докато го приключа няма да поемам други ангажименти. Мисля че сценария който написахме с Джош Апълбаум и Андре Немек е страхотен и привлякохме едни невероятни актьори. Не ми е позволено да говоря за това, но гарантирам че много скоро ще бъде оповестено кои са останалите актьори във филма.”

Освен актьор във филма, Хил е и един от сценаристите. “21 Jump Street” ще разказва за полицейски екип под прикритие, изпратен в гимназия за да контролира престъпността и насилието сред младежите. Световната премиера на филма е насрочена за 16 март 2012 година.

Зулендър 2

Говорих с Бен Стилър и Джъстин Тероу и те ми разкриха героя който искат да играя. Аз пък споделих своите идеи и мисля че ще се получи един наистина забавен филм. По-забавен дори от оригинала. Но не знам кога точно ще започнем снимките. Ще бъде през следващата година, но нещата все още се доизясняват.

Очаква се “Зулендър 2” да тръгне по кината през 2012 година.

Хил разкри, че в момента работи със Сет Роугън (“Ананас енспрес”) и сценариста Евън Голдбърг (“Зеленият стършел”) върху анимационен филм, чието действие ще се развива в супермаркет.

Ще бъде триизмерен анимационен филм. Представете си “Шрек”, но с много по-цветущи шеги и комични ситуации. Нашия филм със сигурност няма да бъде за деца. Цялото действие ще се развива в супермаркет и ще бъде много забавно. Все още работим върху сценария, но се надяваме да започнем работата по филма в средата на следващата година.

Джона Хил вече приключи със снимките на бейзболната драма “Moneyball” с участието на Брад Пит и Филип Сиймур Хофман, и в момента снима “The Sitter” в партньорство със Сам Рокуел. Филмът е режисиран от Дейвид Гордън Грийн (“Снежни ангели”) и премиерата ще се състои на 15 юли следващата година.

movieweb.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 16.11.2010, 12:09
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
behwolf Неутрално
2 13.11.2010, 09:39
Оценка: 0
0 гласа

този много кефи,много е луд

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg