Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Адам Сандлър в първи тийзър на „Uncut Gems“

Адам Сандлър в първи тийзър на „Uncut Gems“
Адам Сандлър в първи тийзър на „Uncut Gems“
Cinefish.bg

Филми
Адам Сандлър в първи тийзър на „Uncut Gems“

20.09.2019, 01:19  |   Видяна: 777  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Не сме очаквали да го видим в такава светлина. Адам Сандлър ще ни демонстрира неочакван за мнозина актьорски талант в мрачния трилър „Uncut Gems“. Вече разполагаме с първи тийзър, който хвърля известна светлина върху героя му.

Тийзърът е съвсем кратък и ни показва единствено Сандлър в рамките на няколко секунди преди да заснеме поредната сцена. Все пак това е само „загрявка“ за първия официален трейлър, който се очаква на 24 септември.

Адам Сандлър в кървав екшън

„Uncut Gems“ разказва историята на Хауърд Ратнър (Сандлър), харизматичен бижутер от Ню Йорк, работещ за богатите и прочутите. Той обаче винаги се опитва да направи своя голям удар. Хауърд е страстен комарджия и след като прави няколко високи залога, които могат да му донесат мечтаната печалба, той трябва да балансира между бизнеса, семейството си и противници от всички страни, в безмилостно преследване на мечтания финансов успех.

Новият филм пожъна успех при представянето си на фестивалите в Торонто и Телурид. Критиците възхваляват изпълнението на Сандлър, който демонстрира невероятен талант в тази доста драматична история, която няма нищо общо с неговите лековати комедии. Някои дори му предричат номинация за „Оскар“.

Братята Бени и Джон Сафди са режисьори на филма и са автори на сценария, заедно с Роналд Бронстийн. В актьорския състав са още Джулия Фокс, Идина Менцел, Ноа Фишер, драматурга Ерик Богосян и певеца The Weeknd. Очакваме „Uncut Gems“ по кината на 25 декември.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg