Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Murda Boyz: Махленска класа

DJ Дамян стана мафиот във филмовата история на скандалните рапъри Murda Boyz - Murda Boyz: Махленска класа / информация за филма

Murda Boyz 2023
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

DJ Дамян стана мафиот във филмовата история на скандалните рапъри Murda Boyz

27.1.2023  |   синефиш.бг
DJ Дамян играе една от ключовите роли в едноименния филма за скандалните рапъри Murda Boyz. Известният шоумен се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала, за когото се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма. Ролите на полицаите са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев.

На снимачната площадка на филма в град София освен като мъж с вкус и стил, облечен в елегантни костюми - DJ Дамян „се държи като истински професионалист, точен и разбран в комуникацията с всички от екипа“, разказват колегите му на терен.

Едноименният филм e по сценарий на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор на продукцията е Виолет Панчева, а основните „роли“ се играят от самите Murda Boyz.

Филмът е история за едно приятелство  между Боби, Марсо и Георги , което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап-звезди.

Продуценти на „Murda Boyz филмът“ са едни други скандални рапъри, познати на родната музикалната сцена като успешния тандем Зипо и Слаш - Христо Христов и Стоян Стоянов, но известни също така и със своята продуцентска компания – „Девил Синема“, реализирала българския игрален филм „Чудовища“ (2022).

Последният снимачен ден на  „Murda Boyz филмт” е на 30 януари, а завършеният филм се очаква да излезе на голям екран през март месец 2023. Филмът ще бъде последван от турне на Murda Boyz и фен срещи в цялата страна.
„Murda Boyz” ще бъде разпространен на голям екран от ALEXANDRA FILMS.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg