Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Процесът срещу Кристин Кийлър

Да вдъхнеш живот на една стара снимка - Процесът срещу Кристин Кийлър / информация за филма

The Trial of Christine Keeler 2019
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Да вдъхнеш живот на една стара снимка

05.4.2021  |   синефиш.бг
В ролята на Кристин Кийлър е Софи Куксън – актриса, известна с филмите Kingsman и The Huntsman: Winter’s War. Тя е на повече години от Кристин навремето, но изпълнителният продуцент Кейт Тригс казва, че работата й по пресъздаване на главния персонаж е фантастична. Самата Кийлър винаги е изглеждала малко по-възрастна и софистицирана от годините си, което се оказва от голяма помощ.

Продуцентите са впечатлени как момичето от старите снимки се превръща в пълнокръвен човек чрез работата на Куксън. Атрисата успява да улови комплексността на Кийлър – нейната уязвимост, интелигентност, кураж, желанията й, младостта и красотата й.

Продукцията постига достоверност и по други начини, не само с външния вид и поведението на главната героиня. Според актрисата Софи Куксън, историята на Кристин Кийлър е релевантна и днес, в светлината на всички съдебни случаи, които изплуват и се оказва, че досега са били гледани само през мъжка призма.

На Кристин Кийлър не й е позволено да има собствен глас навремето, никога не й е дадена истинска възможност действително да разкаже своята страна на историята.

Тя е манипулирана, слагат думи в устата й. Сериалът, обаче, представя нейната перспектива и се фокусира именно върху нейното дело от цялата „Афера Профумо“, докато виждамe ограниченията и пречките, поставяни пред жените. Така най-сетне Кийлър действително получава шанс да разкаже своята истина.

Тази пленителна ТВ продукция показва най-вече една човешка драма; историята на младо момиче, принудено постоянно да търпи унижения, което обаче успява да се изправи отново и отново. Последната реплика на Кристин във филма е „Не искам да ме възприемат като жертва“. Според актрисата Софи Куксън светът е пълен с такива истории и затова „Процесът срещу Кристин Кийлър“ е така актуален и днес. По ТВ канал Epic Drama от 14 април.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg