Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отплата

Краси Въчев, в ролята Ивайло Драгиев - Отплата / информация за филма

Otplata 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Краси Въчев, в ролята Ивайло Драгиев

08.3.2012  |   синефиш.бг
Родителите на Краси го осиновяват, след като лекар погрешно ги диагностицира, че не могат да имат дете. Две години след осиновяването му майката изненадващо забременява. Пред братчето си Красимир остава на заден план, чувства се пренебрегнат и изолиран. Родителите му го обичат, но той никога не успява да преодолее това, че не е тяхно дете. Красимир и брат му са различни. Братчето му става спортист, докато Краси прекарва все повече часове пред компютъра и това се превръща в негова страст.

В училище Красимир не показва добри резултати, често дори се заяжда с учителите. Приемат го за клоуна на класа, защото винаги е на „въпреки" с околните. Бяга от час, пие бира, пуши зад лавката и до последно е на ръба на изключването. На 16 години успява да проникне в системата на Министерски съвет и да сложи снимки на себе си и на своите приятели на мястото на премиера и министрите. Тогава се чува името му, а това го прави много популярен. За първи път в училище той не е просто клоунът. Краси се опиянява от тази слава, от начина, по който го гледат момичетата, и неговата нова цел е винаги да бъде така.

Година по-късно, Красимир успява да проникне в системата на голяма банка и да прехвърли пари по своя сметка. Арестуван е. Получава условна присъда и трябва да върне парите, част от които вече е похарчил. Паралелно получава оферти за работа в чуждестранни фирми, но, тъй като мрази системата и заробването, не приема работата. След като завършва гимназия, не записва висше, а започва работа като продавач. Краси приема предложението на Христо само защото усеща, че ще срещне опасности и най-сетне животът му отново ще стане интересен.

 

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg