Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отплата

Десислава Сивкова, в ролята Ива Янкулова - Отплата / информация за филма

Otplata 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Десислава Сивкова, в ролята Ива Янкулова

08.3.2012  |   синефиш.бг
Още в училище връстниците на Десислава не са й интересни – тя упорито търси вниманието на по-големи и влиятелни мъже. С руса коса и дълбоки тъмни очи, изражението й е детско и невинно, на външен вид напомня за Лолита. Бащата на Деси е дългогодишен дипломат, майка й е домакиня. Били са дълго време в Мароко, а когато се връщат в България да отгледат дъщеря си, инвестират в няколко добре подбрани имота.

Когато Деси е едва на 5, бащата Милен умира внезапно и тя остава сама с майка си. Докато расте, Десислава създава силна връзка с нея и двете се превръщат в приятелки. Деси е умно момиче и успява да влезе във френската езикова гимназия. Тя е красива и там ухажори не й липсват. Въпреки че е добре осигурена финансово, предпочита по-платежоспособните и по-големи мъже от нея, които могат да я накарат да се чувства специална - да й купят рокля или да я заведат на скъп бар. Деси е самостоятелна, защото животът я е направил такава. Не обича да я лъжат, въпреки че самата тя лъже. В състояние е моментално да забрави за честността си, когато трябва да влезе в роля или да излъже мъж, за да постигне целта си. Много трудно създава приятелства и често търси близост само ако има някаква изгода.

Когато завършва гимназия, започва да учи бизнес администрация в Благоевград. Скоро обаче майка й разбира за връзките й с богати мъже и отношенията им охладняват. Налага се Деси да се върне в София и да започне отначало, като изкарва парите си сама.

С бандата Деси се среща чрез Христо. Тя го познава от дете, тъй като техните родители са семейни приятели. Христо я кани на среща да си спомнят старите времена, след което се виждат отново. Деси си мисли, че той просто търси близост, но това не е точно така.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg