Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отплата

Христо Манчев, в ролята Орлин Павлов - Отплата / информация за филма

Otplata 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Христо Манчев, в ролята Орлин Павлов

08.3.2012  |   синефиш.бг
Христо е русоляв, с живи очи и леко иронична усмивка, красавец и чаровник. Детството му минава около стадион „Георги Аспарухов”, а баща му е небезизвестният футболист от „Левски” Антон Манчев - Тони Дузпата. Христо боготвори баща си и не пропуска мач, а по-късно сам се записва да тренира футбол. Треньорите го обявяват за безперспективен.

Покрай баща си Христо също е носен на ръце в квартала. От малък знае как да общува с всички, независимо дали са бедни или богати. Баща му не иска малкия да стане невеж спортист и упорито го кара да заляга над уроците. В гимназията му се отдават езиците, но по другите предмети също е отличник – къде с учене, къде с хитрост.

Контузия на бащата слага край на цялата му кариера и преобръща живота на семейството. Бившата футболна звезда е забравена от всички само за няколко месеца, а парите в семейството спират да достигат... Самият Христо е убеден, че ще посвети живота си на целта да забогатее и ще осигури на баща си достойни старини. Още в гимназията, благодарение на многото си връзки, започва търговия с фалшиви парфюми „Шанел”, турски дънки, а по-късно става цар на мобифоните. Въпреки многобройните опити обаче, забогатяването така и не идва.

Христо среща Александър в затвора, където е попаднал за две години, защото се сбива за гаджето си в заведение и удря лошо един от противниците си. Той лесно намира общ език с останалите затворници и спечелва симпатията на Александър, който дотогава се държи дистанцирано към всички. Двамата стават неразделни зад решетките. Дори когато излиза, Христо продължава да посещава Александър в затвора. Пак той е и единственият, който го посреща в деня на излизането.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg