Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отплата

Александър Георгиев, в ролята Велислав Петров - Отплата / информация за филма

Otplata 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Александър Георгиев, в ролята Велислав Петров

08.3.2012  |   синефиш.бг
Александър Георгиев е водачът в сянка. Той обединява бандата, която ще следва неговия стриктен план за действие.
По рождение Ангел, той се появява на бял свят на 24 март 1976 година в София, в патриархално семейство на суров баща и обичаща майка. Докато расте, е целенасочен и рядко върши необмислени неща, защото се стреми да не разочарова своите родители.

С времето младият Ангел записва английска гимназия, а по-късно, виждайки развитието на пазара, решава да учи икономика. Между гимназията и университета среща любовта на живота си и се жени за нея - приятелката му от училище Елена. Ражда им се дъщеричка – Катя. Ангел се доверява изцяло на жена си, обича семейството си и знае, че те са най-ценното нещо в живота му. След като излиза от университета, веднага започва работа в банка като финансов дилър и бързо расте в йерархията. Той е щастлив баща и съпруг, на път е да направи отлична кариера.

Когато през един уикенд семейството излиза извън столицата, Ангел, съпругата му и детето им катастрофират тежко. Той изпада в кома задълго, като през това време нещата се подредени така, че е изкаран обвиняем. Когато се събужда, научава най-тежкото - съпругата и детето му са загинали в инцидента. Ангел изпада в депресия, от която дълго не може да излезе. След шумен процес е осъден на дълъг затвор, а по време на делото е толкова сломен, че остава пасивен, сякаш няма значение каква ще бъде присъдата.

Шест години по-късно той излиза от затвора силно променен, краен и непримирим, решен да отмъсти. Променя името си на Александър. Станал е изключително методичен в целите, които си поставя. По време на мъчителния престой зад решетките е съставил грандиозен план, с който да накаже всички виновници за гибелта на семейството му. „Водачът в сянка” търси справедливост и е склонен да рискува докрай, защото няма какво да губи. Александър може да изпитва угризения и да се терзае, но никога не се колебае.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg