Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Етажна собственост

С шампанско и купон стартираха снимките на „Етажна собственост 4" - Етажна собственост / информация за филма

Etajna sobstvenost 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

С шампанско и купон стартираха снимките на „Етажна собственост 4"

22.1.2013  |   Press Release
Щуро и весело започнаха снимките на „Етажна собственост” 4 тази седмица. Екипът на „Идалго продакшънс” се беше заредил с шампанско за първия снимачен ден, в който актьорите отпразнуваха едновременно и рождения ден  на тяхната колежка Надя Савова.

Красивата актриса навърши 77 години в неделя: „На самия рожден ден си бях в къщи с най-близките ми и любими хора. Нямах търпение на следващия ден да започнем снимките на четвъртия сезон. Обичам да снимам, много си харесвам колегите и ми лиспваха, докато си почивахме.” – сподели Надя, която беше приготвила хапки и много вкусно домашно тирамису за всички.

Актрисата Надя Савова ни радваше дълги години от сцената на Младежкия театър, от екрана и дублажа. От две години насам те е любимка на зрителите с ролята на баба Цеца в сериала „Етажна собственост” по Нова телевизия.

Целият екип на комедийния сериал и всички актьори се бяха събрали на снимачната площадка, където се чукнаха с чаша шампанско за здравето на Надя и за успеха на предстоящия четвърти сезон.

Полят с шампанско и отпразнуван като рожден ден, първият снимачен ден от „Етажна собственост” 4 вече тръгна на късмет и с много настроение. Излъчването на новите епизоди ще започне през март по Нова телевизия, а продуцентът на сериала Краси Ванков обеща, че в четвъртия сезон ще има нов сблъсък и много интересни нови персонажи. Той отказа да издаде, кои ще са те, но призна, че сред тях ще има и актьори, които са много любими на зрителите.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg