Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

D2 – Отново в действие

Още за филма - D2 – Отново в действие / информация за филма

Dhoom 2 2006
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Още за филма

26.8.2010  |   синефиш.бг
Най-старата в света пустиня в Намибия… Самотна железопътна линия… Кралското семейство на кралско пътешествие… От небето сякаш лумва блясък! Древната кралска корона е открадната!

Мечтата на Али /Удай Чопра/ да стане полицай вече е реалност. Сега той е дясната ръка на полицейски инспектор Джай Диксит/ Абишек Бачан/. Двамата заедно се опитват да ограничат престъпността в Индия.

Ариян – Мистър А /Хритник Рошан/ е високопрофесионален крадец. След серия от успешни кражби по целия свят, сега неговата цел е Мумбай, Индия. Случаят е възложен на Джай и Али. В подреждането на пъзела им помага полицейски инспектор Сонали Босе /Бипаша Басу/ състудентка на Джай от колежа, а сега негов колега в полицията. През последните две години Сонали издирва откраднатите уникални вещи и сега е експерт по този крадец, който никой не е виждал.

В Мумбай Ариян – Мистър А открива подходящ съучастник в лицето на съобразителната крадла Сунехри / Ашварайя Рай/, която му прави предложение, на което той трудно може да откаже. Партньорство! И Ариян  приема.
И така играта започва – игра на котка и мишка.

От пустинята в Намибия до лагуните в Гоа, от булевардите в Мумбай до старинните крепости в Раджастан, и накрая до екзотичния Рио де Жанейро.
Успява ли Джай да улови Ариян? Или той все пак успява да му се изплъзне?

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg