Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Защо Емилия Кларк отказа „50 нюанса сиво“

Защо Емилия Кларк отказа „50 нюанса сиво“
Cinefish.bg

Филми
Защо Емилия Кларк отказа „50 нюанса сиво“

27.05.2019, 11:16  |   Видяна: 1009  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Тя е първият избор за изпълнителка на главната роля в еротичния хит50 нюанса сиво“. Всяка друга на нейно място сигурно ще изпадне във възторг, но не и Емилия Кларк. Звездата от сериала „Игра на тронове“ отказва да участва именно заради еротичните сцени.

Всъщност сериалът на HBO е известен с голите сцени, в които участват много актриси, включително и самата Кларк, а дори и актьори. Разбира се, те не са най-важното, но често са сред най-обсъжданите в телевизионния феномен. А някои доста посредствено описват сериала като „шоуто с голотиите и драконите“.

Защо Емилия Кларк отказа „50 нюанса сиво“

В свое скорошно интервю Кларк признава, че именно затова се е отказала от ролята на Анастасия в еротичната трилогия, която в крайна сметка изпълни Дакота Джонсън. „Последният път, когато застанах гола пред камерите на „Игра на тронове“, беше доста отдавна. Въпреки всичко не спират да ме питат за това, защото съм жена. Адски е досадно и ми е писнало да отговарям, защото това е част от сюжета и не го правя само, за да може някои хора да ми гледат циците“, гневи се актрисата.

Все пак тя не се отрича от своите голи сцени в сериала. Когато нейната героиня Денерис се появява гола от пламъците, след като е сразила своите противници, за Кларк това е истинска демонстрация на „женската сила“. Но тя не би го направила в един еротичен филм.

Другата причина, поради която отказва да участва в „50 нюанса сиво“ е, че трябва да подпише договор за три филма. А за Кларк да съчетае това с тежките снимки на „Игра на тронове“ е почти невъзможно. Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg