Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Започнаха снимките на „Заклинанието 3“

Започнаха снимките на „Заклинанието 3“
Cinefish.bg

Филми
Започнаха снимките на „Заклинанието 3“

07.06.2019, 11:10  |   Видяна: 782  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След продължителна подготовка най-после започнаха снимките на третата част от най-популярната хорър поредица за последните години. Напоследък „Уорнър“ бяха фокусирани повече върху други филми от тази вселена, но сега е време за „Заклинанието 3“.

Новината за началото на снимките сподели Вера Фармига, която се завръща в ролята на Лорейн Уорън, заедно с Патрик Уилсън в ролята на нейния съпруг Ед. Тя публикува снимка в Туитър, на която са двамата с Уилсън пред маса, на която явно е сценария на бъдещия хит.

Започнаха снимките на „Заклинанието 3“

Ще видим двете звезди и в „Анабел 3“, чиято премиера предстои в края на този месец. Общото между всички филми е името на Джеймс Уан, който е създател и продуцент на филмите за демоничната кукла, „Монахинята“ и трите части на „Заклинанието“. Той бе режисьор на първите два филма за паранормалните изследователи Ед и Лорейн Уорън, но сега ще е само продуцент, а на режисьорския стол сяда Майкъл Чавес („Проклятието на плачещата жена“).

В свое предишно интервю Фармига сподели, че „Заклинанието 3“ ще е много по-голям като мащаби от предишните два филма. Знаем, че и историята ще е по-различна. Докато предишните две части бяха по-скоро филми за обладани от демони къщи, сега в центъра на сюжета ще е един мъж, който е обвинен за убийство. Той обаче твърди, че е бил обладан от демон и в резултат на това е извършил убийството.

Дейвид Лесли Джонсън („Аквамен“) е автор на сценария на „Заклинанието 3“. Премиерата му е обявена за 11 септември 2020 г. 
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg