Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ясно е кой ще играе Невидимия

Ясно е кой ще играе Невидимия
Cinefish.bg

Филми
Ясно е кой ще играе Невидимия

15.07.2019, 12:25  |   Видяна: 381  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Дългоочакваният римейк на „Невидимия“ вече има своята голяма звезда. Blumhouse обявиха, че в главната роля ще видим британския актьор Оливър Джаксън-Коен, популярен с участието си в сериала „The Haunting of Hill House“.

Новият филм ще разказва класическата история за мъж, разкрил тайната как да стане невидим и съответно главозамаял се от своето революционно откритие. Blumhouse и Universal Pictures обединяват сили за проекта, който ще бъде модерна версия по познатия сюжет, криеща и доста изненади.

Ясно е кой ще играе Невидимия

Създател на филма ще е Ли Уонел, който ще се сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент. За момента не знаем с какво неговият сценарий ще е изненадващ, но поне е ясно, че в бъдещия хит ще участва още една звезда. Елизабет Мос бе първото име, което бе официално обявено като част от актьорския състав.

Шефът на Blumhouse Джейсън Блум сподели с какво този филм ще е по-различен от очакваното. „Това ще е нашата версия по историята за Невидимия, но с много по-нисък бюджет. Определящи във филма няма да са специалните ефекти и всички останали трикове, а самите герои. Развитието на образите е нещо различно и ново“, казва той.

Джаксън-Коен ще видим в ролята, за която първоначалният избор бе Джони Деп.
Младият актьор, познат още с участието си в екшъна „Безпощадно“ с Дуейн Джонсън, както и трилъра „Гарванът“ с Джон Кюсак, е впечатлил Блум с изпълнението си в сериала на Netflix „The Haunting of Hill House“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg