Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Vitosha Freestylerz 2023

Vitosha Freestylerz 2023

Vitosha Freestylerz 2023 2023
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЪОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Extreme Channel е официален медиен партньор на българското фрийстайл ски и сноуборд състезание Vitosha Freestylerz 2023, което ще се проведе за първи път тази година на 19 март във Витоша Сноупарк на Меча поляна. Феновете ще могат да се радват на многократни излъчвания на репортаж от събитието по канала, който представя някои от най-атрактивните спортни състезания в света!

Extreme Channel показва ненадминат екшън в зимните състезания и най-доброто от най-добрите в света на снежните спортове. От големи въздушни каскади до халфпайп и невероятни технически изпълнения - по Extreme Channel можете да видите някои от най-добрите сноубордисти и скиори в света, най-невъзможните трикове и най-оспорваните състезания. Затова каналът подкрепя с медийно партньорство Vitosha Freestylerz 2023!

Гледайте Extreme Channel за специалните репортажи от Vitosha Freestylerz 2023, почувствайте екшъна и вижте най-добрите моменти от това българско спортно събитие, заредено с адреналин и с майсторски изпълнения, което ще зарадва малки и големи фрийстайл скиори и сноубордисти от цяла България!

Дисциплините свободен стил в ските и сноуборда са едни от най-атрактивните зимни спортове, а от 2014 година са и официална Олимпийска дисциплина, силно развита и популярна в световен мащаб.
Vitosha Freestylerz представлява отворено събитие, в което могат да се включат всички желаещи скиори и сноубордисти и ще протече на отделни сесии и състезания с различни предизвикателства.

Арена на събитието ще бъде специално обособената фрийстайл зона на Меча поляна, която е лесно достъпна, и атрактивното събитие може  да бъде наблюдавано свободно от всички посетители на планината!

Стартиран през 1999 г., Extreme Channel е водещ телевизионен канал за екшън спортове в света с над 16 милиона абонати в над 40 страни. Каналът посещава всяко кътче на земното кълбо в търсене на предизвикателни екшън спортове и зрителите стават свидетели на зашеметяващи изяви на спортисти от цял свят. Extreme Channel за трети път е партньор на български спортни събития, които отразява със специални репортажи.
Коментари (0)
|
Коментирай »


Жанр: Спортен
2023 / 0 минути

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
0
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Vitosha Freestylerz 2023 (2023)

Vitosha Freestylerz 2023
 
 

Трейлъри

 

Нормандия: Земя на воини,Normandy: Land of Warriors - Нормандия: Земя на воини Dungeons and Dragons: Разбойническа чест,Dungeons and Dragons - Dungeons and Dragons: Разбойническа чест Рицарите на зодиака,Knights of the Zodiac - Рицарите на зодиака
Заешко училище,Rabbit School: Guardians of the Golden Egg - Заешко училище Моят чичо Любен,My Uncle Lyuben - Моят чичо Любен Dungeons and Dragons: Разбойническа чест,Dungeons and Dragons - Dungeons and Dragons: Разбойническа чест
Военна зона: Беър Грилс се среща с президента Зеленски,War Zone: Bear Grylls meets President Zelenskyy - Военна зона: Беър Грилс се среща с президента Зеленски Момчето елен,Sweet Tooth - Момчето елен На север,To the North - На север

  1. 4.
    Рицарите на зодиака,Knights of the Zodiac - Рицарите на зодиакаРицарите на зодиака Официален трейлър
  2. 5.
    Злите мъртви: Пробуждане,Evil Dead Rise - Злите мъртви: ПробужданеЗлите мъртви: Пробуждане Официален трейлър
  3. 6.
    Mavka The Forest Song,Mavka: The Forest Song - Mavka The Forest SongMavka The Forest Song От 9 юни в кината 
Cinefish.bg Cinefish.bg