Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ванеса Кирби в новия филм на Корнел Мундруцо

Ванеса Кирби в новия филм на Корнел Мундруцо
Ванеса Кирби в новия филм на Корнел Мундруцо
Cinefish.bg

Филми
Ванеса Кирби в новия филм на Корнел Мундруцо

23.10.2019, 09:47  |   Видяна: 344  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Тя безспорно е една от големите звезди в екшън жанра. Ванеса Кирби постигна успех с поддържащите си роли в два от хитовете на тази и миналата година – „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ и „Мисията невъзможна: Разпад“. Сега обаче ни предстои да я видим в съвсем друга светлина.

Ванеса Кирби в Мисията невъзможна 2018

Кирби ще изпълнява главната роля в новия филм на прочутия унгарски режисьор Корнел Мундруцо. Все още не се споменават никакви подробности за проекта му „Pieces of a Woman“, но според появила се информация актрисата ще играе жена, опитваща се да се възстанови след преживяна трагедия.

Ванеса Кирби като жена с тежко минало

И докато за някои тази драматична роля изглежда нетипична за Кирби, тя все пак има опит и в този жанр. Все пак актрисата печели наградите „Еми“ и БАФТА за ролята си на принцеса Маргарет в сериала „Короната“. Освен това предстои да я видим заедно с Кейси Афлек в друга драматична история – „The World to Come“.

Ванеса Кирби в прочувствена драма

Мундруцо е един от най-изтъкнатите унгарски режисьори, прочул се и у нас с филма си „Приятни дни“, отличен с голямата награда на София филм фест през 2003 г. Последните му два филма „Белият бог“ и „Луната на Юпитер“ бяха представени на фестивала в Кан. Съсценарист и на двата филм е Ката Вебер, която е автор на сценария и на „Pieces of a Woman“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg