Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Тина Търнър, Офспринг, Джо Кокър и още музикални величия завладяха сцената на „Като две капки вода”

Тина Търнър, Офспринг, Джо Кокър и още музикални величия завладяха сцената на „Като две капки вода”
Cinefish.bg

Тв новини
Тина Търнър, Офспринг, Джо Кокър и още музикални величия завладяха сцената на „Като две капки вода”

14.03.2013, 12:30  |   Видяна: 3371  |   Press Release  |   ТВ
Зуека и Рачков влизат в ролята на музикален дует следващата сряда, 20 март

Милица Гладнишка, преобразена като Тина Търнър, стана първият победител в шоуто „Като две капки вода”, чийто първи лайф се излъчи вчера вечерта. Тя спечели призовото място в оспорвана битка със самия Джо Кокър, имитиран изключително успешно от Станимир Гъмов. Изпълнението на хита “You’re simply the best” обаче й донесе най-голям сбор от точки. Продуцентът на шоуто и член на журито – Маги Халваджиян обяви и наградата за всяка вечер – 1000 лева, които всеки победител на вечерта ще избере в каква благотворителна кауза да вложи. Милица избра да помогне на своето училище, което е завършила и майка й – 66-то в София.


Като две капки вода

Изненадата на вечерта бяха превъплъщенията на журито – Маги влезе в ролята на Данчо Караджов и изпя вечния хит на Сигнал „Сбогом”. Хилда пристигна директно от холивудската сцена, за да изпълни „Кабаре” на Лайза Минели, а Любен Дилов-син рапираше хита на 2012 г. – „Дим да ме няма” като Бобо. За излизането си на голяма сцена всеки един от тях претърпя сложна трансформация – Дилов стана с 8 тона по-тъмен, Маги сложи сини лещи и се сбогува с дългата си коса, а Хилда репетира усилено сценичното поведение на Лайза Минели.


Изумителни прилики видяха зрителите на сцената на „Като две капки вода”. Вечерта откри корейската сензация PSY с хита си „Gangnam Style”. Силиконовите подплънки в лицето, сценичният костюм, танците и особено корейският език затрудниха максимално Алекс Кожухаров, но въпреки това той напълно се вживя в образа на известния кореец. Усилията му бяха оценени и с най-много точки от неговите колеги. Всеки от участниците има право да гласува с 5 точки за един от останалите осем, който според него се е справил най-добре.


Въпреки конфликта на Станимир Гъмов с вокалния педагог Етиен Леви, той получи най-много точки от гласовете на журито – масимални десет му дадоха Маги и Любен Дилов. Задачата на Албена Михова пък беше да повтори уникалните движения на ексцентричната Лейди Гага в „Bad romance”, качена на специално изработени „Гага” обувки – тя дотолкова се вживя в образа, че почти се качи върху катедрата на журито. Брилянтни изпълнения чухме и от Стефан Рядков и хита на Андреа Бочели „Con te Partiro”, Диана Любенова като Йорданка Христова и „Ще продължавам да пея”, Мария Игнатова като Гуен Стефани. Най-младият участник Рафи за първи път излезе на сцената без своята запазена марка – усмивката. Чаровникът трябваше да изиграе вокала на Офспринг и да подражава на неговото „темерутско” излъчване.


Следващите задачи за изпълнителите стават все по-сложни. Всеки път в края на шоуто всеки трябва да натисне бутона в „Като две капки вода” и според своя късмет да види в чия кожа ще трябва да влезе в следващия лайф. Въпреки че искаше по-малко пеене, Диана ще разучава песен на Адел, Рафи ще видим като Лени Кравиц, Стефан Рядков – като Джими Съмървил, Мария Игнатова ще бъде Роси Кирилова, Албена Михова – M People, Станимир Гъмов – Дзукеро, а Милица Гладнишка – Поли Генова.


Специална задача получиха и водещите Зуека и Рачков – следващата сряда, 20 март, те за първи път ще влязат в ролята на... музикален дует. Всеки един член на журито отправи своето предизвикателство към тандема – Маги иска да ги види като Modern Talking, Хилда като Right Said Fred, а Любен Дилов – като дует Ритон.

Изборът на журиращата тройка ще бъде повлиян и от зрителите, които могат да дават своите предпочитания във Facebook страницата на шоуто https://www.facebook.com/2kapki.voda

Ще видим ли Рачков като Катя от Ритон, или Зуека – с гола глава и секси мрежест потник, ще разберем следващата сряда 20 март, на сцената на „Като две капки вода”.


„Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ


Журито КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg