Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Тази неделя “Жените говорят” ще води Крум Савов

Тази неделя “Жените говорят” ще води Крум Савов
Тази неделя “Жените говорят” ще води Крум Савов
Cinefish.bg

Тв новини
Тази неделя “Жените говорят” ще води Крум Савов

22.03.2013, 13:39  |   Видяна: 1287  |   Press Release  |   ТВ

Водещ на “Жените говорят” тази неделя ще бъде известният спортен журналист и редактор на LIVENEWS и LIVESPORT Крум Савов. Половинката на Мая Савова ще бъде и нейна екранна половинка в най-шумното женско ток шоу в ефира на TV7.

Така, за първи път в историята на българската телевизия, жените ще дадат думата на мъжете. След като Жени Калканджиева обяви, че ще влезе приключенското риалити “Къртицата”, “Мая и Жени” в неделя ще са “Мая и Крум”.

Но не мислете, че това е всичко! Няма да минем без разговори за трансфери (спортни и не само), солидна доза хумор и футболни прогнози. Всичко това е гарантирано от Крум Савов. Той ще ни разкаже за браковете в разцвета на силите, за таланта да създаваш от нулата и за мъжката гледна точка в света на жените.

Семейство Савови ще посрещне в студиото на “Жените говорят” едно друго популярно телевизионно семейство - Радина Червенова и Коко Каменаров, в един разговор за любовта, децата, кариерата и диагнозата “телевизия”. Ще разберете и кое е петото им дете!

В предаването очаквайте още: фолкзвездата Джена в разговор за цената на успеха и колко от нея си струва да бъде платена.

Кака Лара ще ни изпълни “милион и едно желания”, като първо ни запознае с малката си дъщеря, а после и с новия си екранен партньор Владислав Прелезов.

На финала – една певица, водеща и майка или коя е любимата роля на Кали? Очаквайте изповедта на звездата, малко след завръщането й от романтична ваканция с новия й годеник.

Неделя, 12:00, TV7


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg