Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Тайка Уайтити с нов проект преди „Тор 4“

Тайка Уайтити с нов проект преди „Тор 4“
Тайка Уайтити с нов проект преди „Тор 4“
Cinefish.bg

Теми
Тайка Уайтити с нов проект преди „Тор 4“

08.08.2019, 12:26  |   Видяна: 628  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Явно той е в невероятна творческа форма. Но Тайка Уайтити не бърза да се завърне в света на Бога на гръмотевиците. Вече е ясно, че той ще се заеме с „Thor: Love and Thunder“, в който отново ще видим Крис Хемсуърт, Теса Томпсън и Натали Портмън. Но междувременно подготвя друг проект, за който вече знаем повече подробности.

Крис Хемсуърт и Теса Томпсън

Уайтити ще снима „Next Goal Wins, базиран на едноименния документален филм от 2014 г. на режисьорите Майк Брет и Стив Джеймисън. Филмът разказва историята на немския треньор Томас Ронген, който се заема с невъзможната мисия да превърне футболния отбор „American Samoa“ от абсолютен аутсайдер в шампион, класирал се в квалификациите за Световната купа.

Биографичен филм за Томас Рьонген

Филмът на Брет и Джеймисън е посрещнат възторжено още при премиерата си на фестивала Трайбека през 2014 г. и впоследствие печели отличието за най-добър документален филм на Британските независими филмови награди.

Документален филм за футболния треньор Рьонген

Уайтити е адаптирал сценария, заедно с Йън Морис. Той се надява да започне снимки през есента, като паралелно с това се подготвя за премиерата на сатирата „JoJo Rabbit“, спрягана за фаворит в сезона на наградите.

Явно ни предстои да видим три филма на Уайтити в три поредни години. През март 2020 г. той ще започне снимките на следващия филм за Тор в Австралия. Сценарият и за него вече е напълно готов и одобрен от „Дисни“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg