Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Спиране на тока предизвиква домакин в „Черешката на тортата”

Спиране на тока предизвиква домакин в „Черешката на тортата”
Вкусни гозби по рецептите на леля, мама и баба, три вида тирамису и неочаквано спиране на тока ще „овкусят” следващата седмица на „Черешката на тортата”.
Cinefish.bg

Тв новини
Спиране на тока предизвиква домакин в „Черешката на тортата”

03.05.2012, 14:19  |   Видяна: 3085  |   Press Release  |   ТВ

Детски игри и изнервени от глад гости са част от менюто следващата седмица

Черешката на тортата Елза Парини, Кристина ПатрашковаВкусни гозби по рецептите на леля, мама и баба, три вида тирамису и неочаквано спиране на тока ще „овкусят” следващата седмица на „Черешката на тортата”. Отговорни за менюто ще бъдат балетистът Момчил Младенов, журналистката Кристина Патрашкова, водещата Надя Иванова, Елза Парини и певицата Мария Илиева.

Начало на седмицата ще постави балетистът, когото познава цяла Америка – Момчил Младенов. Вместо американски ястия обаче той ще приготви торта по рецепта на леля Добрина. Ледовете ще разчупи Елза Парини, а накрая на вечерта всички гости ще бъдат на палци. Домашните гозби ще преобладават и във вторник. Тогава домакин ще бъде бившата телевизионна водеща Надя Иванова, която изцяло ще се придържа към рецептите на мама и баба. Освен с блюдата, тя ще върне гостите назад в детството и с изненадата – игра на филми, която ще развесели всички.

Черешката на тортата Мария ИлиеваВ сряда зрителите ще разберат как се прави най-вкусната паеля. Рецептата ще разкрие Елза Парини, която освен кулинарни тайни, ще признае защо женската работа край няма и колко цветни са били казармените й истории. Гости в четвъртък ще посреща Кристина Патрашкова. Тя ще заложи на българското и ще приготви традиционна вечеря. Въпреки че кухнята не е нейната стихия, журналистката ще покаже завидни кулинарни умения и психическа издръжливост.

Късметът на начинаещия обаче определено няма да бъде на нейна страна, защото токът неочаквано ще спре. Дали ще се сготви вечерята въпреки всички трудности и дали накрая гостите няма да ядат агнешко алангле без гарнитура?

В петък тон за песен ще даде певицата Мария Илиева, която ще изненада гостите с цели три вида тирамису, баница с череши и мамини милинки. В старанието си обаче ще стигне толкова далеч, че сериозно ще закъснее с вечерята и почти ще остави гостите гладни. Те от своя страна ще се застраховат и докато чакат в лимузината, ще утолят глада си с пица. Въпреки първоначалното напрежение, домакинята ще обезоръжи всички с изненадата, която е приготвила – космическите гласове на България, които ще просълзят всички присъстващи.

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg