Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Скот Дериксън ще режисира продължението на „Лабиринт“

Скот Дериксън ще режисира продължението на „Лабиринт“
Cinefish.bg

Филми
Скот Дериксън ще режисира продължението на „Лабиринт“

27.05.2020, 10:13  |   Видяна: 530  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
ЛабиринтТой няма да режисира продължението на „Доктор Стрейндж“, след като пътищата му с „Дисни“ се разделиха заради обичайната причина – творчески различия. Скот Дериксън обаче ще се заеме с друго продължение. Той ще режисира „Лабиринт 2“.

Оригиналният филм
на Джим Хенсън с Дейвид Бауи и младата Дженифър Конъли не става касов шампион при премиерата си през 1986 г. Впоследствие обаче той се сдобива с култов статус, подплатен с издаването на няколко романа и комикси, видео игри, постоянни фен прожекции и дори ежегоден маскен бал, считан за един от най-големите в целия свят.

Скот Дериксън ще режисира продължението на „Лабиринт“

Отдавна се говори за това продължение и преди няколко години за негов режисьор бе определен Феде Алварез. Сега Дериксън, постигнал успех с „Доктор Стрейндж“, е определен за негов заместник. Маги Левин, сценарист и режисьор на „Into the Dark“ и „My Valentine“, подготвя нова версия на сценария.

Лиса Хенсън от компанията на Джим Хенсън ще е продуцент на бъдещия хит, а Дериксън и Брайън Хенсън ще са сред изпълнителните продуценти. Очакваме скоро да разберем и подробности за актьорския състав.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg