Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми —¬≈“ќ¬≈Ќ ƒ≈Ќ Ќј —ћЏ–‘ќ¬≈“≈: 25 ёЌ» 2011

—¬≈“ќ¬≈Ќ ƒ≈Ќ Ќј —ћЏ–‘ќ¬≈“≈: 25 ёЌ» 2011
—ъбота, 25 юни 2011 се отбел€зва —ветовни€ ден на —мърфовете. ƒатата е избрана в чест на белгиеца ѕейό, създател на смърфовете (роден на 25 юни 1928).
Cinefish.bg

‘илми
—¬≈“ќ¬≈Ќ ƒ≈Ќ Ќј —ћЏ–‘ќ¬≈“≈: 25 ёЌ» 2011

14.06.2011, 14:56  |   ¬ид€на: 5997  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
ѕразнуваме –ождени€ ден на ѕейо, създател на смърфовете със смърфски събити€ по цели€ св€т

—ъбота, 25 юни 2011 се отбел€зва —ветовни€ ден на —мърфовете. ƒатата е избрана в чест на белгиеца ѕейό, създател на смърфовете (роден на 25 юни 1928). Columbia pictures и Sony Pictures Animation организират различни събити€, като част от —ветовни€ ден на смърфовете. Ќовината за това празнуване, което предшества предсто€щото филмово приключение на любимите ни герои, бе об€вена от ћарк ”айнсток, президент „—ветовен маркетинг” към Sony Pictures.  ‘илмът тръгва по екраните в Ѕългари€ от 19 август 2011.

Ќа 25 юни всички фенове на смърфовете са призвани да отидат на празненствата, облечени в синьо и б€ло, като любимите си герои.

¬ Ѕългари€ това събитие се организира от јлександра ‘илмс – дистрибутор на филма  „—мърфовете”, в партьорство с ”Ќ»÷≈‘ Ѕългари€, HP, Henkel, Schleich, Art Aline.

ћ€стото е The Mall на „÷ариградско шосе”, където на 25-ти ще има смърфоработилница, смърф игри, смърф снимки, фейспейнтинг от смърф специалисти, смърф сладоледи  и смърф подаръци за победителите. «а първите 100 облечени в синьо и бьло, като смърфове, ще има награди.

¬сички желаещи: семейства, деца, малки и големи, на които —мърфовете са любими герои, могат да се включат в забавлени€та, които ще бъдат от 11.00 до 15.00 часа на етаж 2. 

„Ќе са много героите, които могат да се похвал€т с емблематични€ статут на смърфовете, които повече от 50 години са неизменна част от световната поп-култура и са любимци на хора от вс€какви възрасти,” об€ви ћарк ”айнсток. „“ворението на ѕейό издържá теста на времето и н€ма по-подход€щ начин за отбел€зване на рождени€ му ден от това да организираме празненства, обединени около иде€та за —ветовен ден на смърфовете.”

Ќа 19 август —мърфовете поемат на първото си 3D приключение в една смесица от анимаци€ и игрално кино, ко€то предлага най-доброто семейно забавление през л€тната ваканци€.

»—“ќ–»я“ј Ќј —ћЏ–‘ќ¬≈“≈
—мърфовете са създадени от ѕейό през 1958, като част от попул€рен комикс. ѕо-късно техните приключени€ се пренас€т на малки€ и големи€ екран. ќсвен това смърфовете са вдъхновение за редица хитови песни, продали милиони копи€, а също така са продадени огромни количества играчки с лика на любимите на децата сини герои.  ато ц€ло повече от 3000 продукта използват визи€та на смърфовете и с т€хна помощ световноизвестни марки усп€ват да лансират новите си продукти. Ќепрестанно се по€в€ват нови идеи за рекламни кампании със смърфовете, което прави техни€ успех глобален!

«а Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) е дъщерна фирма на Sony Corporation of America, подразделение на базираната в “окио Sony Corporation. √лобалните операции на SPE включват производство и разпространение на филми; продуциране на телевизионни програми; придобиване и експлоатиране на права за домашен показ на медийни продукти; глобална мрежа от телевизионни канали; опериране с дигитално съдържание; менажиране на филмови и телевизионни студи€; разработване на нови развлекателни продукти и технологии. ¬сички тези дейности достигат по един или друг начин до над 140 страни в цели€ св€т. «а повече информаци€ мол€ посетете http://www.sonypictures.com.

«а Sony Pictures Animation
Sony Pictures Animation продуцира анимационни развлекателни продукти за публиката по цели€ св€т. —ред хитовете на компани€та са номинирани€т за ќскар през 2007 „¬сички на сърф” и апетитното 3D предложение от 2009 „ќблачно с кюфтета.” ќсвен „—мърфовете 3D” предстои премиерата и на още едно хитово заглавие на Sony Pictures Animation – „’отел “рансилвани€ 3D”. «аедно със студио Aardman компани€та работи по други два филма – компютърно генерираната анимаци€ „ оледата на јртур” в 3D и приключенски€ The Pirates!  Band of Misfits (3D). „Ћовен сезон 3”, част от успешната поредица на студиото, бе пуснат в продажба на DVD и Blu-ray през €нуари 2011.

«а Lafig Belgium S.A.

Ѕелгийската компани€ Lafig държи правата за продуциране на аудио-визуални произведени€ с герои от света на смърфовете и световните права за лицензиране на продукти свързани с лика на смърфовете (заедно с IMPS). Lafig се контролира от наследниците на ѕиер  ълифорд, по-известен под псевдонима ѕейо, който създава смърфовете преди повече от 50 години. —емейство  ълифорд се грижи за опазване на най-ценното фамилно наследство и за благополучието на любимите на милиони сини човечета.

—¬≈“ќ¬≈Ќ ƒ≈Ќ Ќј —ћЏ–‘ќ¬≈“≈: 25 ёЌ» 2011


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg