Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Робърт Патинсън в трилогия за Батман

Робърт Патинсън в трилогия за Батман
Cinefish.bg

Артисти
Робърт Патинсън в трилогия за Батман

03.06.2019, 09:18  |   Видяна: 564  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Неофициалната новина е вече официална. Робърт Патинсън е новият Батман в бъдещия хит на Мат Рийвс. След последния скрийнтест звездата от „Здрач“ надделя над другия фаворит за ролята – Никълъс Холт. Какво следва оттук нататък?

Идеята на „Уорнър“ е договорът на Патинсън да включва клауза за още два филма. Явно дългоочакваният проект ще постави началото на нова трилогия. А това е съвсем в реда на нещата, както е логично и студиото да се застрахова предварително и да уточни хонорара на своята звезда.

Робърт Патинсън в трилогия за Батман

Още през 2017 г. Рийвс подписа договор, че ще е сценарист и режисьор на следващ филм за пазителя на Готъм сити и след това сподели, че има идея за нова трилогия. Разбира се, всичко ще зависи от успеха на първия филм.

За момента всички детайли за сюжета са строго засекретени. Все пак е ясно, че версията на Патинсън няма да има нищо общо с героя, представен от Бен Афлек в „Батман срещу Супермен“ и „Лигата на справедливостта“. На двата филма се възлагаха големи надежди, но те съвсем не ги оправдаха.

Говори се, че Рийвс ще ни представи един различен Батман. Той ще е доста по-млад, а освен това ще е детектив в подобие на криминалните ноар класики. Според някои информации действието ще се развива през 90-те.

Освен това Рийвс потвърди, че Батман ще се изправи срещу няколко злодеи. И макар че за момента няма официално потвърждение, упорито се говори, че сред тях ще са Пингвина и Жената котка.

Тепърва ще научаваме още подробности за този проект. Снимките трябва да започнат в началото на следващата година, а премиерата е предвидена за 25 юни 2021 г.

Робърт Патинсън в трилогия за БатманСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg